Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 13 ian 2018 - Anul XXIII, nr. 9 (6719)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Oxbridge Scholarship

Liceenii suceveni pot câştiga o bursă de studiu în Anglia, în valoare de 100.000 de euro

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Elevii de clasa a X-a cu rezultate excelente la învăţătură pot intra în cursa pentru câştigarea unei burse de studiu în Anglia, cu o durată de doi ani, în valoare de aproximativ 100.000 de euro. Bursa este oferită în cadrul “Oxbridge Scholarship Competition”, acoperă integral taxele de şcolarizare, cazarea în campus şi pensiune completă pentru ultimii doi ani de liceu (clasa a XI-a şi a XII-a) la liceul britanic CATS College. Unitatea este un liceu privat din Marea Britanie care are trei campusuri în oraşele Londra, Cambridge şi Canterbury, elevul selectat urmând să studieze într-unul din cele trei campusuri.

Criteriile generale de acordare a bursei sunt următoarele: elevul trebuie să fie în momentul de faţă în clasa a X-a la un liceu din România, să aibă minimum 15 ani şi şase luni împliniţi la data de 31 august 2018, să aibă rezultate excelente la învăţătură şi să aibă disponibilitatea de a studia ultimii doi ani de liceu (cu începere din septembrie 2018) într-un sistem de învăţământ de elită din Marea Britanie.

Bursa nu implică nici un fel de susţinere financiară din partea elevilor, părinţilor sau profesorilor.

Înscrierea elevilor pentru bursa de studiu în Anglia se face pe site-ul www.mirunette.ro, unde pot găsi mai multe detalii despre concurs, precum şi calendarul complet. Concursul se desfăşoară cu sprijinul Ministerului Educaţiei.

Organizatorii mai notează că CATS College Cambridge face parte din Cambridge Education Group (CEG) - un grup de colegii destinat integrării studenţilor internaţionali în mediul academic britanic. 

CATS College London se află în inimă unuia dintre cele mai prestigioase cartiere din Londra – Bloomsbury, aproape de cele mai cunoscute universităţi din Anglia, precum LSE şi UCL, şi de celebrele teatre, muzee şi galerii londoneze. CATS College Canterbury se află în oraşul istoric Canterbury, care găzduieşte trei universităţi, combinând istoricul cu modernul, oferind numeroase oportunităţi sportive, culturale şi de distracţie, cu marea şi zonă rurală aproape, la doar 90 minute de Londra.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liceenii suceveni pot câştiga o bursă de studiu în Anglia, în valoare de 100.000 de euro.
 Vizualizări articol: 1961 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Liceenii suceveni pot câştiga o bursă de studiu în Anglia, în valoare de 100.000 de euro5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei