Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 12 ian 2018 - Anul XXIII, nr. 8 (6718)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Duminică, la ora 19:00

Filarmonica de Stat Botoșani și Trupa Distinto vor concerta la Iulius Mall

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Iulius Mall Suceava îi invită pe suceveni și nu numai, duminică, 14 ianuarie, la ora 19:00, la un concert extraordinar de muzică simfonică. Pe scena de la etaj vor urca artiști îndrăgiți de publicul larg, alături de orchestra Filarmonicii de Stat Botoșani. „Concert pentru anul nou 2018” va include partituri orchestrale semnate de mari compozitori, dar și adaptări pop simfonice ale unor melodii celebre. Invitați speciali vor fi membrii Trupei Distinto, care vor oferi un spectacol vocal de excepție. Selecția de lucrări va prinde ritm în interpretarea instrumentiștilor din orchestra simfonică, coordonați de dirijorul Daniel Manasi. Toți cei pasionați de ritmurile clasice, dar și cei care vor să petreacă o seară de weekend pe note muzicale, sunt așteptați la concertul susținut de Filarmonica Botoșani.

Și copiii au motive de bucurie în weekend, la Iulius Mall Suceava. De sâmbătă, se reiau sesiunile creative special dedicate ștrengarilor. Atelierele de creație se desfășoară de la orele 14.00 și 15.00, în zona magazinelor pentru copii. În această săptămână, cei mici se vor distra învățând să realizeze tablouri de iarnă prin tehnica șervețelului și pictură. La final, creațiile vor înfrumuseța camerele micilor artiști. Toate materialele necesare sunt puse la dispoziție de Iulius Mall Suceava, iar participarea este gratuită. Înscrierile se pot face în ziua desfășurării atelierelor, la Centrul Info.

De vineri până duminică inclusiv, la parterul Iulius Mall Suceava se va desfășura Târgul de Handmade. Bijuterii felurite, piese vestimentare, accesorii, decorațiuni, articole de marochinărie, cosmetice naturale și multe alte obiecte lucrate manual sunt propunerile artizanilor cu îndemânare și imaginație. În plus, clienții vor putea îmbina evenimentele de weekend cu sesiuni de shopping în magazinele Iulius Mall, care au dat startul promoțiilor de iarnă. Pot alege ținute în tendințe, încălțăminte la modă, bijuterii și accesorii, cosmetice, articole sportive sau pentru casă cu discounturi care ajung până la 70%. Iar dacă își doresc să se relaxeze pe gheață, patinoarul Dream Ice îi așteaptă pe ringul alb. Dream Ice este deschis zilnic, între orele 14.00 şi 21.30. O sesiune de o oră şi jumătate de patinaj costă 10 lei pentru copii, elevi sau studenţi şi 15 lei pentru adulţi. Persoanele care nu deţin patine le pot închiria pentru 5 lei, dacă sunt copii, sau pentru 10 lei, dacă sunt adulţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Filarmonica de Stat Botoșani și Trupa Distinto vor concerta la Iulius Mall.
 Vizualizări articol: 1740 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Filarmonica de Stat Botoșani și Trupa Distinto vor concerta la Iulius Mall0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Salată bavareză Această salată tinde să se impună alături de obişnuita „salade de boeuf” la mesele festive, adusă, probabil, de românii care lucrează în Austria. Este simplu de făcut, pentru că este, în esenţă, ca o salată în... Citeşte