Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 ian 2018 - Anul XXIII, nr. 6 (6716)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Acuzații respinse

Povestea bărbatului acuzat că a vrut să doarmă cu amanta și soția în același pat, un amestec de consum de alcool și răzbunare între rude

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Povestea conflictului din casa familiei Tucaliuc, din comuna Siminicea, ia o altă întorsătură, după ce Nicolae Tucaliuc, bărbatul în vârstă de 50 de ani intrat în conflict cu soția care îl acuza că și-a adus amanta acasă și voia să doarmă cu ea în pat, a încercat să lămurească lucrurile. El s-a ales cu un dosar penal și a fost internat duminică în Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Suceava, după ce s-a îmbătat și a fost acuzat că a provocat un adevărat scandal la locuința sa. Polițiștii veniți să aplaneze conflictul au fost acuzați de bărbat că i-au răpit verișoara cu care venise acasă cu o seară înainte, după ce oamenii legii i-au propus acesteia să părăsească domiciliul celor doi soți.

 

Soția bărbatului nu o cunoștea pe verișoara acestuia și de aici a început tot scandalul

Cercetările poliției au arătat faptul că scandalul din casa lui Nicolae Tucaliuc, de 50 de ani, din comuna Siminicea, a început în seara de Bobotează, când bărbatul a ajuns acasă cu Tatiana Nagâț, o femeie de 49 de ani, din Dorohoi, și cu toate bagajele acesteia, spunându-i soției că este verișoara sa. Soția bărbatului a crezut însă că este vorba de o amantă a acestuia și a refuzat de la început prezența acesteia în casă. Scandalul a luat amploare atunci când soția lui Nicolae Tucaliuc  nu a fost de acord ca toți trei să doarmă în acea noapte în aceeași cameră și în același pat. Nicolae Tucaliuc se apără și spune acum că nu a fost vorba de așa ceva nici în ruptul capului și că soția sa, despre care spune că este bolnavă psihic, ar fi inventat totul: ”A cunoscut-o numai pe Facebook,  verișoara mea fiind plecată de mulți ani din țară și neavând de unde să o cunoască. Când a venit sâmbătă seara, a zis că este amanta mea.”

Enervat de reacția consoartei, în jurul orei 22.30, bărbatul a sunat la 112 și le-a spus polițiștilor că soția sa provoacă scandal la domiciliu, în scurt timp un echipaj ajungând la locuința celor doi. El ne-a declarat, din nou: ”Cumnatul meu, Ionel Amaftioaie, fiind consilier și mare domn în Dumbrăveni, mi-a adus pe cap poliția, eu nefiind vinovat de nimic. La 112 eu am sunat pentru că a dat nevastă-mea în mine, ca de obicei. Nu e prima dată când dă în mine, de când e bolnavă.” Polițiștii sosiți la faţa locului au convins-o pe verișoara bărbatului să părăsească domiciliul celor doi soți, iar bărbatul a fost amendat contravențional pentru provocarea întregului scandal și refuzul de a coopera cu oamenii legii.

 

A doua zi polițiștii au fost reclamați de bărbat că i-au răpit verișoara și au fost nevoiți să-l încătușeze pe scandalagiu

Duminică dimineața scandalul a continuat, iar în jurul orei 08.20 Nicolae Tucaliuc a sunat din nou la 112. ”Duminică dimineață aînceput scandalul din nou, ea iarăși a început să-mi reproșeze și să dea în mine și era normal să sun la 112. Le-am zis polițiștilor că nu o găsesc pe verișoara mea și că au luat-o ei și au lăsat-o în drum. Au lăsat-o în mijlocul comunei. Asta a făcut domnul polițist, cu cumnatul meu și un alt cumnat și cumnata”, a declarat Nicolae Tucaliuc. Un alt echipaj de poliție s-a deplasat la locuința celui furios, iar până la sosirea oamenilor legii, printr-un alt apel la 112, bărbatul a amenințat că-și va omorî soția.  Polițiștii sosiţi la faţa locului au fost nevoiți să-l încătușeze, solicitând în același timp sprijinul unui echipaj al ambulanței cu care bărbatul a fost transportat la Secția de Psihiatrie Burdujeni a Spitalului Județean Suceava.

 

”Să nu văd soarele până mâine dimineață, să nu mă mișc din locul ăsta, dacă prin gând mi-a trecut să fac treaba asta”

Bărbatul pe numele căruia polițiștii au deschis un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de violență în familie respinge acuzațiile soției, care crede că el a încercat să se culce cu cele două femei în același pat. ”Să nu văd soarele până mâine dimineață, să nu mă mișc din locul ăsta, dacă prin gând mi-a trecut vorba asta sau îmi trece vreo dată să fac treaba asta. Dumnezeu să mă pedepsească!”, s-a jurat Nicolae Tucaliuc. El crede că totul s-a întâmplat din cauza faptului că soția sa nu o cunoștea pe ruda sa din Dorohoi și spune că a doua zi și-a recunoscut vina: ”Dar duminică, când a venit vara mea să-și ia geamantanele, de ce și-a cerut scuze? <Verișoara mea, te rog din suflet, iartă-mă, că nu am știut ce am făcut aseară.>”

 

”Jurat” întregul an, în afara perioadei sărbătorilor de iarnă

Sătenii din Siminicea îl văd rareori pe bărbat amețit de aburii alcoolului și cunosc obiceiul lui de a se jura la preot că nu mai bea. El ne-a spus că singura perioadă în care se apropie de alcool este cea în care este liber, în cele  două săptămâni de sărbători. Una dintre vecine ne spune: ”El era jurat şi eu ştiu că nu a băut. Dar acum dacă s-a terminat jurământul, eu ştiu ce a făcut? S-o fi terminat jurământul”.  Nicolae Tucaliuc conchide, în finalul discuției noastre:

”Da, acum când ies de aici mă duc direct la biserică. <Părinte, din momentul ăsta nu mai pun băutură în gură până pe 24 decembrie>. Ăsta e jurământul meu pe care îl știe tot satul. Întrebați poliția și oamenii din Siminicea. Eu beau numai când sunt liber. Eu cât sunt la volan nu pun băutură în gură.”

Bărbatul a fost de asemenea sancționat contravențional  cu suma de 2.000 de lei pentru apelare abuzivă la numărul unic 112, iar cercetările continuă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Povestea bărbatului acuzat că a vrut să doarmă cu amanta și soția în același pat, un amestec de consum de alcool și răzbunare între rude.
 Vizualizări articol: 6521 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 4 voturi
Povestea bărbatului acuzat că a vrut să doarmă cu amanta și soția în același pat, un amestec de consum de alcool și răzbunare între rude2.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei