Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 ian 2018 - Anul XXIII, nr. 6 (6716)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Sugestie

Dan Ioan Cuşnir consideră că acoperirea patinoarului trebuie să fie o prioritate pentru Ion Lungu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele PSD Suceava, Dan Ioan Cuşnir, consideră că acoperirea patinoarului artificial de pe str. Universităţii ar trebui să fie o prioritate pentru primarul Ion Lungu. Dan Ioan Cuşnir a precizat că această investiţie se afla pe lista de priorităţi a lui Ion Lungu anunţată în 2017, însă nu se regăseşte printre priorităţile anunţate pentru acest an. Cuşnir a spus că în perioada următoare, social-democraţii îi vor prezenta primarului Ion Lungu priorităţile sucevenilor, aşa cum au reieşit în urma discuţiilor cu aceştia. „În urma consultărilor pe care le-am avut cu sucevenii, le vom prezenta lui Ion Lungu şi PNL-ului care sunt priorităţile, dar şi cum doresc aceştia să fie rezolvate. Vom începe cu o <prioritate> a anului 2017 care nu se mai regăseşte pe lista priorităţilor 2018, şi anume acoperirea patinoarului. Și asta nu pentru că s-ar fi finalizat sau materializat, ci pentru că nu mai are chef Ion Lungu, doar e oraşul lui”, a precizat liderul PSD Suceava. El a spus că în lista priorităţilor pentru anul 2017, Ion Lungu trecuse <acoperire patinoar>, şi a ţinut să-i explice edilului Sucevei cum sprijină sportul Primăria Galaţi <versus sprijinul acordat de Primăria Sucevei>”. „Cum arată tribunele din Galaţi şi cele din Suceava sunt de fapt o unitate de măsură a respectului faţă de cetăţeni, faţă de utilizatorii patinoarului. Și ar mai trebui edilul să ştie că patinoarul acoperit nu înseamnă doar sprijinirea echipelor de hockey, ci şi o şansă pentru ca mii de suceveni să facă sport, să fie mai sănătoşi”, a arătat Dan Ioan Cuşnir.

El a subliniat că sute de suceveni vin la programul cu publicul de la patinoarul de pe strada Universităţii, dar în acelaşi timp sunt sute de  suceveni care folosesc micile patinoare din parcările a două centre comerciale.

 

Cuşnir arată că un patinoar acoperit va putea fi folosit de suceveni timp de 9-10 luni pe an

Dan Ioan Cuşnir a spus că dacă Suceava ar avea un patinoar acoperit, mii de suceveni ar putea folosi această bază sportivă timp de 9-10 luni pe an, chiar dacă plouă sau ninge, dar şi dacă sunt temperaturi de plus 15 de grade afară sau de minus 30 de grade. „Dar asta ar însemna ca lui Ion Lungu şi PNL-ului să le pese de sănătatea şi de dorinţele sucevenilor, ar însemna să înţeleagă ce înseamnă să faci <Totul pentru Suceava!>”, a precizat liderul social-democraţilor suceveni.

Pe de altă parte, Dan Ion Cuşnir a amintit  că Ion Lungu a anunţat recent cele 20 de priorităţi pe care le are pentru anul 2018. Cuşnir a declarat că priorităţile prezentate de Ion Lungu sunt ale lui, dar nu ale sucevenilor. Preşedintele PSD Suceava a declarat că din cele „aşa-zise” 20 de priorităţi, 15 se regăseau şi pe lista anunţată şi în anul 2017. „Anul 2017, al 13-lea de când Ion Lungu face ce vrea el cu banii şi cu viitorul sucevenilor, a fost unul cu ghinion, încă un an ratat în care nu s-a întâmplat nimic notabil pentru cetăţenii Sucevei. Practic aceste aşa-zise priorităţi sunt nişte chestii care apar doar pe hârtie din când în când, în realitate în Suceava nu se întâmplă nimic care să ducă la dezvoltarea oraşului”, a încheiat Dan Ioan Cuşnir. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dan Ioan Cuşnir consideră că acoperirea patinoarului trebuie să fie o prioritate pentru Ion Lungu.
 Vizualizări articol: 1411 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Dan Ioan Cuşnir consideră că acoperirea patinoarului trebuie să fie o prioritate pentru Ion Lungu1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei