Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 ian 2018 - Anul XXIII, nr. 2 (6712)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ultraj

Tânăr anchetat alături de atacatorul poliţistului Sfichi, trimis în judecată pentru că a ameninţat cu moartea un poliţist

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, din municipiul Rădăuţi, pus sub acuzare de procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Suceava în trei dosare distincte privind trafic de droguri, a fost trimis în judecată pentru o altă faptă, de ultraj, sub forma ameninţării cu moartea a poliţistului desemnat cu supravegherea sa în cadrul controlului judiciar. Iosif Marian Grijincu este unul dintre inculpaţii cercetaţi în aceeaşi grupare din care este acuzat că a făcut parte şi Alexandru Huţuleac, zis „Duţu”, cel care a lovit un poliţist cu sabia în cap, în timpul unei percheziţii dispuse la locuinţa sa.

Ce se remarcă în acest caz este rapiditatea cu care s-a derulat ancheta privind fapta de ultraj. Iosif Marian Grijincu este acuzat că a ameninţat cu moartea un poliţist în data de 8 decembrie 2017, iar înainte de finele lui 2017, dosarul a fost deja trimis în instanţă de Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuţi. Rapiditatea cu care s-a derulat ancheta, de altfel lăudabilă, este legată şi de faptul că inculpatul se află în arest preventiv şi, în aceste condiţii, este recomandată finalizarea fazei de urmărire penală cât mai repede posibil.

Pe 8 decembrie 2017, Grijincu a fost citat la Poliţia municipiului Rădăuţi, conform graficului de supraveghere care îi era impus în dosarul de trafic de droguri.

În timp ce poliţistul îi aducea la cunoştinţă ce obligaţii şi restricţii are, Grijincu a devenit agresiv verbal, susţin poliţiştii. Acesta i-ar fi transmis poliţistului că „este un om mort” şi că „îi crapă capul”, amintind de cazul lui Dan Ciprian Sfichi, poliţistul  lovit cu sabia în cap.

Tonul ridicat al inculpatului a atras imediat atenţia altor poliţişti aflaţi în birourile alăturate. Aceştia au intrat în biroul colegului lor, Grijincu fiind somat să nu se ridice de pe scaun. La faţa locului au fost chemaţi luptătorii de la Serviciul de Acţiuni Speciale, care l-au ridicat pe tânărul de 22 de ani. Imediat a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, pentru infracţiunea de ultraj. Important de avut în vedere este că această faptă este legată direct de măsura controlului judiciar pe care Grijincu o avea deja impusă, în dosarele de trafic de droguri.

Din informaţiile pe care le avem, şi procurorii DIICOT lucrează intens la dosarele pe care le au în lucru privind gruparea de traficanţi de droguri, în special etnobotanice, de la Rădăuţi, iar nu peste mult timp şi acestea vor fi trimise în instanţă. Cel mai important dosar este cel în care au fost conexate atât faptele privind traficul de etnobotanice, cât şi ultrajul sub forma tentativei de omor calificat, legat de poliţistul care a fost la un pas de moarte după ce a fost lovit cu sabia în cap. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânăr anchetat alături de atacatorul poliţistului Sfichi, trimis în judecată pentru că a ameninţat cu moartea un poliţist.
 Vizualizări articol: 4241 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tânăr anchetat alături de atacatorul poliţistului Sfichi, trimis în judecată pentru că a ameninţat cu moartea un poliţist0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei