Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 ian 2018 - Anul XXIII, nr. 2 (6712)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Facilitate

Abonamente la spectacolele Teatrului „Matei Vişniec” Suceava, disponibile din acest an

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sucevenii pasionaţi de teatru ori interesaţi de activităţile culturale din judeţ au posibilitatea, din ianuarie 2018, să se aboneze la spectacolele Teatrului „Matei Vişniec” Suceava.

Primul abonament din istoria teatrului sucevean, cu număr de ordine 0, a fost emis după ultimul spectacol din 2017, fiind oferit ca premiu în cadrul unei tombole, la sărbătorirea a doi ani de existenţă a tinerei instituţii culturale.

Acesta a fost câştigat de jurnalista Dana Humoreanu, de la Monitorul de Suceava, care, anul acesta, are asigurat accesul la şase spectacole proprii ale Teatrului „Matei Vişniec”, cu excepţia premierelor.

Abonamentele de acest tip costă doar 90 de lei, garantând astfel spectatorilor fideli acces la spectacole, la un preț mai bun.

Evenimentul, organizat ca o întâlnire în jurul bradului, la care au participat reprezentanţii autorităţilor locale, ai diverselor instituţii implicate în activitatea teatrului, dar şi jurnalişti – cu toţii spectatori fideli ai teatrului sucevean, a fost un moment de bilanţ, discursuri şi aprecieri, cu tombolă, colinde şi voie bună.

Directorul instituţiei culturale, Carmen Veronica Steiciuc, a remarcat faptul că acest „teatru tânăr, energic, al valorilor, care pune, mai presus de toate, accent pe calitate şi profesionalism, a aşezat Suceava pe harta teatrală românească, creând o foarte bună vizibilitate a acestui spaţiu în lumea culturală din întreaga ţară”.

Cea mai bună mărturie în acest sens sunt aprecierile criticilor de specialitate, care au aşezat tânăra instituţie culturală, care a împlinit abia doi anişori, deasupra multor alte teatre din ţară.

Discuţiile între invitaţi şi personalul teatrului – actori, personal tehnic şi administrativ - s-au dovedit a fi nu doar plăcute, interesante, ci şi constructive, fiind lansate idei care s-ar putea concretiza în perioada următoare.

După cum s-a remarcat şi de către invitaţi, nimeni nu poate garanta succesul într-un teatru, importante fiind şi întâlnirile între actori şi regizori, mesajul pe care aceştia îl transmit publicului, toţi fiind de acord că timpul petrecut în sală, la un spectacol, este un timp câştigat.

Evenimentul care a încheiat activitatea teatrului sucevean pe 2017 s-a dorit a fi un gest de mulţumire către suceveni şi o promisiune că teatrul le va face viaţa mai frumoasă. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Abonamente la spectacolele Teatrului „Matei Vişniec” Suceava, disponibile din acest an.
 Vizualizări articol: 1478 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Abonamente la spectacolele Teatrului „Matei Vişniec” Suceava, disponibile din acest an0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei