Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 ian 2018 - Anul XXIII, nr. 1 (6711)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Junglă în trafic

Un şofer a dat cu maşina peste un poliţist care încerca să-l oprească în trafic

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un şofer care se deplasa la volanul unui autoturism pe raza oraşului Cajvana nu a oprit la semnalul efectuat de un agent de poliţie, mai mult, şi-a continuat drumul deşi agentul de poliţie era pe carosabil, în faţa sa. Agentul de poliţie a reuşit să se ferească şi să evite un impact frontal, însă a fost acroşat uşor de autoturism, suferind o leziune la piciorul stâng. Gravul incident, cel puţin prin prisma consecinţelor la care se putea ajunge şi a intenţiei, dacă se va putea dovedi că aceasta a existat, s-a petrecut marţi seară, în jurul orei 19.00. Ieri, poliţiştii continuau ancheta, şoferul fugar reuşind să dispară. Având în vedere întunericul şi panica, agentul de poliţie care a trecut prin momentul de cumpănă nu a reuşit să reţină prea multe detalii despre autoturismul care l-a acroşat, astfel că cercetările sunt destul de anevoioase. 

Pe 2 ianuarie, un echipaj din cadrul Poliţiei oraşului Cajvana, format din doi poliţişti, a avut de executat un control în trafic în punct fix, între orele 17.00 şi 19.00, pe DJ 179D, pe traseul Arbore-Cajvana.

Aproape de ora 19.00, agentul Ciprian Lehaci a ieşit din maşina de serviciu şi a efectuat semnal de oprire unui autoturism de culoare închisă, care circula dinspre Arbore spre centrul localităţii Cajvana.

Conform declaraţiei agentului, şoferul a redus iniţial viteza, dând impresia că va opri, după care a accelerat brusc. În urma impactului lateral, agentul de poliţie a fost proiectat pe carosabil. 

Agentul de poliţie a fost dus la Spitalul Judeţean Suceava, unde a fost diagnosticat cu un traumatism de gambă stângă şi excoriaţii la mâna stângă, produse în urma căzăturii pe carosabil. Din fericire, leziunile sunt uşoare.

Poliţiştii au sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, cel puţin în primă fază cercetările fiind demarate pentru infracţiunile de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului. Ancheta vizează şi o posibilă infracţiune de ultraj, iar în funcţie de probatoriul care se va administra nu este exclusă nici încadrarea la tentativă de omor. Sigur că importantă va fi şi declaraţia şoferului, dacă acesta va fi depistat, cu privire la cum s-au petrecut lucrurile.

Având în vedere că ancheta este destul de anevoioasă, poliţiştii au trecut la verificări privind imaginile video surprinse de camerele de supraveghere de pe o rază de câţiva kilometri.  Aceştia căutau indicii care să-i ajute la identificarea maşinii care a fost implicată în acest accident. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un şofer a dat cu maşina peste un poliţist care încerca să-l oprească în trafic.
 Vizualizări articol: 4949 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Un şofer a dat cu maşina peste un poliţist care încerca să-l oprească în trafic5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pune-ți mâna pe carte! trimis de
( 5 ian 2018, 10:45:52
Nu există procedură în care scrie că agentul trebuie să stea în fața mașinii. Cred că e vorba de un sinucigaș.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei