Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 ian 2018 - Anul XXIII, nr. 1 (6711)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Accident

Pieton băut, acroşat de un autoturism, la Marginea

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat de 44 de ani, din comuna Horodnic de Jos, va avea nevoie de peste 30 de zile de îngrijiri medicale, după ce a fost victima unui accident rutier în localitatea Marginea. Ieri dimineaţă, puţin după ora 10.00, Vasile Mirăuţă, de 44 de ani, din Marginea, circula la volanul unui autoturism marca Volkswagen Passat dinspre centrul localităţii spre municipiul Rădăuţi. În acelaşi sens, pe partea dreaptă a carosabilului, se deplasa neregulamentar pietonul Grigorie Crăciun, în vârstă de 44 de ani, din comuna Horodnic de Jos, care la un moment dat a pătruns pe direcţia de mers a autoturismului. Pietonul a fost acroşat de maşină chiar dacă şoferul acesteia a frânat şi a încercat să-l evite.

Bărbatul rănit a fost transportat imediat cu o ambulanţă la Spitalul Municipal Rădăuţi, unde a fost diagnosticat cu fractură treime medie gamba stângă, traumatism cranio-cerebral acut, plagă occipitală. Trebuie menţionat că atât conducătorul autoturismului, cât şi pietonul au fost verificaţi cu etiltesterul, care a indicat valoarea 0 în cazul şoferului, respectiv 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul victimei accidentului.

Din primele cercetări efectuate de lucrătorii de poliţie, vinovat de producerea accidentului se face pietonul care circula neregulamentar pe carosabil.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pieton băut, acroşat de un autoturism, la Marginea.
 Vizualizări articol: 1776 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pieton băut, acroşat de un autoturism, la Marginea0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei