Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 ian 2018 - Anul XXIII, nr. 1 (6711)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Foc mistuitor

O gospodărie din Vama a fost distrusă de un incendiu, duminică dimineaţă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un puternic incendiu a distrus locuinţa unei familii din comuna Vama. Focul a izbucnit duminică dimineaţă, în jurul orei 07.00, fiind anunţat printr-un apel la 112. La faţa locului au ajuns militarii Detaşamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Vama, care au intervenit cu trei autospeciale şi o ambulanţă SMURD pentru localizarea şi lichidarea incendiului. La sosirea echipajelor, ardeau casa şi anexele gospodăreşti, construcţii majoritare din lemn, cu pericol de propagare la două gospodării învecinate.
Au ars casa de locuit şi bunuri din interior pe 60 de metri pătraţi, o magazie corp comun cu casa pe aproximativ 25 metri pătraţi, precum şi o altă construcţie corp comun, formată dintr-o bucătărie de vară, o şură şi un adăpost de animale, pe o suprafaţă totală de aproximativ 125 metri pătraţi. S-au degradat pereţii casei de locuit şi învelitorile construcţiilor. Trei persoane, o femeie, un bărbat şi un copil, care se aflau în bucătăria de vară în momentul izbucnirii incendiului, au suferit arsuri de diferite grade. Ulterior, cei trei au fost transportaţi la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate. Flăcările au izbucnit în şură, iar cauza probabilă a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu electric defect. Incendiul a fost lichidat la ora 12:35, iar pompierii au salvat cele două gospodării învecinate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O gospodărie din Vama a fost distrusă de un incendiu, duminică dimineaţă.
 Vizualizări articol: 1390 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O gospodărie din Vama a fost distrusă de un incendiu, duminică dimineaţă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei