Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 29 nov 2017 - Anul XXII, nr. 273 (6689)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dosar penal

Un tânăr care s-a urcat la volan fără a avea permis și-a dat o identitate falsă, pentru a scăpa de vigilența polițiștilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr de 19 ani, prins de polițiști la volanul unui autoturism fără a avea permis de conducere, le-a declarat acestora o falsă identitate, încercând să scape basma curată. În momentul în care polițiștii au cerut lămuriri privind identitatea declarată de acesta, tânărul și-a recunoscut adevăratul nume și faptul că nu are permis de conducere.

Autoturismul înmatriculat în Irlanda fost zărit în trafic marți dimineața, în jurul orei 01.00, de o patrulă din cadrul Poliției Orașului Vicovu de Sus, circulând pe strada Trandafirilor din localitate. La volanul autoturismului Audi oprit de polițiști se afla un tânăr care le-a spus polițiștilor că se numește Ionuț Marcuș și că și-a uitat permisul de conducere acasă. Cel de la volan era însoțit în autoturism de un tânăr de 18 ani, din localitate.

Când agenții de poliție au început verificarea în baza de date a conducătorului auto, solicitând date suplimentare despre identitatea acestuia,  cel de la volan le-a spus polițiștilor că anterior dăduse date false cu privire la identitatea sa, declarând că se numește de fapt Bujor P., că are 19 ani şi este din localitate și că nu are permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. El a fost sancționat contravențional de polițiști pentru că a dat date false privind identitatea sa și pentru că avea autoturismul neechipat cu cauciucuri de iarnă, ultima contravenție fiind în valoare de 1.305 lei. El a mai fost sancționat pentru că nu avea asupra sa cartea de identitate a autovehiculului, nu avea trusă de prim ajutor, triunghiuri reflectorizante și extinctor, cu o amendă în valoare de 580 lei. De asemenea i-a fost reținut certificatul de înmatriculare, pe numele lui fiind întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tânăr care s-a urcat la volan fără a avea permis și-a dat o identitate falsă, pentru a scăpa de vigilența polițiștilor.
 Vizualizări articol: 1509 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un tânăr care s-a urcat la volan fără a avea permis și-a dat o identitate falsă, pentru a scăpa de vigilența polițiștilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei