Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 29 nov 2017 - Anul XXII, nr. 273 (6689)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6818 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sărbătoare

Parada militară şi expoziţie de tehnică specifică, de Ziua Naţională a României, în faţa Palatului Administrativ din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sucevenii sunt aşteptaţi să participe în număr cât mai mare la ceremonia militară organizată de Prefectura Suceava, cu sprijinul Garnizoanei Suceava, cu ocazia Zilei Naţionale a României. Manifestările încep vineri, 1 Decembrie, de la ora 13.00, în Piaţa Drapelelor din municipiul Suceava.

Vor participa cu efective Batalionul 335 Artilerie „Alexandru cel Bun” Botoşani, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Bucovina” Suceava, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean “Bogdan Vodă”, Școala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” din Fălticeni şi Colegiul Militar “Ștefan cel Mare” Câmpulung Moldovenesc. La paradă va fi prezentată tehnică militară şi tehnică  specifică ISU, Jandarmeriei, Poliţiei şi Direcţiei de Informaţii.

Tehnica desemnată de fiecare structură va fi prezentată într-o expoziţie amplasată  în faţa Palatului Administrativ.

Toate efectivele vor intra în dispozitiv la ora 12.30. După intonarea Imnului de Stat al României, va fi oficiat un serviciu religios, urmat de alocuţiuni ale autorităţilor referitoare la însemnătatea evenimentului. Se vor depune coroane şi jerbe de flori şi va urma defilarea gărzii de onoare, a tehnicii şi fanfarei Primăriei Suceava, cu prezentarea onorului. La ora 18.00, se va desfăşura retragerea cu torţe a subunităţilor aparţinând Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava şi ale Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă. La aceeaşi oră va avea loc un moment artistic susţinut de Corala ISU “Bucovina”.

Organizatorii au invitat la ceremonie reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Suceava şi ai Primăriei Suceava, ai asociaţiilor veteranilor de război, ai cadrelor militare în rezervă şi retragere, ai Cultului eroilor, personal militar şi civil din MAPN şi MAI, reprezentanţi ai partidelor politice, ai instituţiilor culturale, ştiinţifice, religioase şi ai societăţii civile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Parada militară şi expoziţie de tehnică specifică, de Ziua Naţională a României, în faţa Palatului Administrativ din Suceava.
 Vizualizări articol: 2044 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Parada militară şi expoziţie de tehnică specifică, de Ziua Naţională a României, în faţa Palatului Administrativ din Suceava4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei