Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 20 nov 2017 - Anul XXII, nr. 265 (6681)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Verdict

A provocat moartea soţiei într-un accident rutier şi a fost trimis la închisoare de judecători

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 58 de ani, din municipiul Suceava, a fost ridicat din parcul de lângă Universitatea „Ştefan cel Mare” şi introdus în arestul poliţiei. Ulterior, Vasile Reuţ a fost transferat la Penitenciarul Botoşani, unde trebuie să-şi ispăşească o condamnare de 2 ani şi 4 luni de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă și conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Accidentul pentru care a fost condamnat Vasile Reuţ a avut loc în luna octombrie a anului 2014, iar în urma evenimentului o persoană şi-a pierdut viaţa. Este vorba chiar de soţia bărbatului, Silvia Reuţ, împreună cu care se întorcea de la muncile câmpului.

Tragedia s-a petrecut pe DC 72, care leagă satele Sf. Ilie şi Trei Movile, pe raza comunei Şcheia, în imediata apropiere a intersecţiei acestui drum cu şoseaua de centură a Sucevei.

Mai mulţi localnici au relatat că pe parcursul zilei respective soţii Vasile şi Silvia Reuţ, domiciliaţi în Sf. Ilie, dar care locuiau în municipiul Suceava, s-au aflat pe un ogor din apropierea drumului comunal, unde au desfăcat porumb. După o zi de muncă, Vasile Reuţ s-a urcat la volanul maşinii sale, un VW, pentru a pleca spre casă, pe locul din dreapta fiind soţia sa, Silvia Reuţ.

Accidentul s-a produs în momentul în care şoferul a intrat într-o curbă la stânga, în imediata apropiere a şoselei de centură, pentru a ieşi spre zona de la „Zidul morţii”.

„Conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a frânat şi autoturismul a intrat în derapaj, răsturnând-se la marginea drumului”, a declarat subcomisarul Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al poliţiei.

Înainte de a se răsturna, maşina a lovit un mal de pământ. Personalul medical ajuns la faţa locului a găsit-o decedată pe Silvia Reuţ. Soţul său a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la Spitalul Judeţean Suceava.

Poliţiştii au reuşit să-l verifice pe şofer cu etilotestul, rezultând o concentraţie de 1,15 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Acestuia i-au fost recoltate ulterior şi probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A provocat moartea soţiei într-un accident rutier şi a fost trimis la închisoare de judecători.
 Vizualizări articol: 7021 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
A provocat moartea soţiei într-un accident rutier şi a fost trimis la închisoare de judecători5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei