Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 17 nov 2017 - Anul XXII, nr. 263 (6679)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Opinie

Flutur: Premiul „Suceava – Destinaţie Europeană de Excelenţă” reprezintă legitimarea succesului promovării Bucovinei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Șeful administraţiei judeţene, Gheorghe Flutur, consideră că obţinerea premiului „Suceava – Destinaţie Europeană de Excelenţă” reprezintă legitimarea și încununarea succesului promovării Bucovinei din ultimii ani. Gheorghe Flutur a amintit că în cursul zilei de ieri, Suceava a primit în mod oficial premiul Eden ca destinaţie europeană de excelenţă, în cadrul unei gale care a avut loc la Târgul de Turism al României, de la București. Flutur precizat că acest premiu a fost obţinut după ce proiectul „Municipiul Suceava - turism cultural tangibil”, depus de Consiliul Judeţean prin Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică Suceava, a ocupat primul loc în cadrul unui concurs organizat de Ministerul Turismului, cu sprijinul Comisiei Europene. „Pentru mine, premiul pentru Suceava - Destinaţie Europeană de Excelenţă este o recunoaștere a muncii de ani de zile făcute de suceveni, de agenţii de turism, asociaţiile de turism, de Asociaţia Produs în Bucovina, asociaţii de meșteșugari, primării, presă și Consiliul Judeţean. Astfel se recunoaște și răsplătește munca tuturor. Este o încununare și o legitimare a succesului în domeniul promovării Bucovinei ca perlă a turismului românesc. Și nici că se poate un mai mare cadou în ajunul zilei Bucovinei, în prag de Centenar. Și vreau să le mulţumesc tuturor celor care au contribuit și contribuie la promovarea judeţului Suceava, a Bucovinei, în ţară și în lume. Și aș putea spune că e o promisiune onorată”, a declarat Gheorghe Flutur.

 

Proiectul „Crăciun în Bucovina” este promovat la Târgul de Turism al României

Pe de altă parte, el a ţinut să precizeze că judeţul Suceava este prezent la Târgul de Turism al României atât cu un stand propriu, cât și în cadrul standului României. Șeful administraţiei judeţene a spus că pentru ediţia de anul acesta, Consiliul Judeţean promovează oferta turistică prin mai multe noutăţi, prima dintre acestea fiind o aplicaţie pentru smartphone-uri și tablete care se intitulează „Bucovina”. „Prin această aplicaţie se poate accesa foarte ușor și vizualiza oferta turistică din judeţul Suceava. De asemenea, se poate vizita virtual Cetatea de Scaun a Sucevei, Muzeul Bucovinei sau alte obiective. Și vreau să precizez că aceasta este o aplicaţie făcută de niște tineri de la o firmă din Fălticeni, gratuit, dorind să promoveze judeţul Suceava”, a arătat Gheorghe Flutur. El a mai spus că o altă noutate este prezentarea unui film de realitate virtuală, care prezintă imagini și obiective din judeţul Suceava. Președintele CJ Suceava a subliniat faptul că acest film a avut succes la târgul de turism, numeroși vizitatori dorind să vadă, și în acest mod, judeţul Suceava. „A treia noutate este un film de cinci minute pentru promovarea Sucevei ca destinaţie europeană de excelenţă. Și care promovează Muzeului de Istorie, Muzeul Satului Bucovinean, Cetatea de Scaun, bisericile și alte monumente din municipiul Suceava”, a precizat Gheorghe Flutur.

Nu în ultimul rând, el a afirmat că în cadrul Târgului de Turism al României, CJ Suceava promovează proiectul Crăciun în Bucovina, și deja un număr foarte mare de vizitatori s-au arătat interesaţi să-și petreacă sărbătorile de iarnă în această zonă. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur: Premiul „Suceava – Destinaţie Europeană de Excelenţă” reprezintă legitimarea succesului promovării Bucovinei.
 Vizualizări articol: 1315 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Flutur: Premiul „Suceava – Destinaţie Europeană de Excelenţă” reprezintă legitimarea succesului promovării Bucovinei2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pasta crudă de ardei pentru iarnă Un adaos savuros și plin de vitamine pentru sosuri, care poate completa cu succes banala pastă de tomate pe timpul iernii se pregătește rapid, simplu, și nu necesită măsuri speciale de conservare. Pasta de ardei este un ingredient folosit de mai... Citeşte