Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 15 nov 2017 - Anul XXII, nr. 261 (6677)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pe 24 noiembrie

Turneul Național „Cu inima la teatru” - heART, ediția a II-a, ajunge la Suceava și Fălticeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Turneul Național „Cu inima la teatru” – heART, ediția a II-a, organizat de Cuibul Artiștilor, împreună cu Asociația FRENDS, ajunge, pe 24 noiembrie, la Suceava și Fălticeni. Din distribuția spectacolului „Aventuri contemporane” fac parte Cătălin Gheorghiu, Vlad Basarabescu, Frederic Negrescu, Serin Jemaa și Victor Țăpeanu. Scenariul este o adaptare după Mark H. Levine şi John Cariani, iar regia spectacolului îi aparține lui Victor Țăpeanu. În perioada 17 - 29 noiembrie, oamenii din 13 orașe sunt invitați să vină cu inima la teatru la acest maraton cultural. Intrarea este liberă, iar donațiile strânse pe durata turneului se vor transforma într-o bursă pentru un tânăr artist. „Spectacolul cu care oamenii din toată țara vor face cunoștință spune povestea aventurilor noastre cotidiene. Conceput ca o oglindă ce reflectă ceea ce cu toții simțim, <Aventuri contemporane>vorbește despre noi, despre tine și despre societatea în care trăim – societate ce ne grăbește uneori mai mult decât am dori și ne face să uităm bucuria lucrurilor mici. <Aventuri contemporane>te va pune în situația de a râde și de a reflecta: la sine, la relațiile cu ceilalți, la monotonie și la fericire”, au spus organizatorii. Prima ediție a Turneului Național „Cu inima la teatru‟ – heART s-a născut din dorința de a dărui cât mai mult și și-a propus să aducă emoția din Cuib în 10 orașe (inițial) din România. Donațiile strânse s-au transformat în echipamente medicale ce au ajuns la secția de Neonatologie a Spitalului Municipal din Câmpina. Astfel, în prima ediție a turneului oamenii au primit emoție și au dăruit viață, pentru ca nou-născuții să se poată bucura de simplul „a fi‟. Pentru mai multe detalii: Cuibul Artiștilor, Sabrina Canea, sabrina.canea@cuibulartistilor.ro, 0745 072 081.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Turneul Național „Cu inima la teatru” - heART, ediția a II-a, ajunge la Suceava și Fălticeni.
 Vizualizări articol: 1126 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Turneul Național „Cu inima la teatru” - heART, ediția a II-a, ajunge la Suceava și Fălticeni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei