Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 8 nov 2017 - Anul XXII, nr. 255 (6671)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Nota 10

Elevii de la Colegiul „Andronic Motrescu” au plantat, de ,,Ziua Verde a Eco-Şcolilor din România”, 60 de pomi fructiferi în livada şcolii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Colegiul ,,Andronic Motrescu” din municipiul Rădăuţi este o unitate de învăţământ în care preocuparea pentru activităţile de ecologizare şi protecţie a mediului reprezintă deja o tradiţie, iar eco-codul şcolii - ,,Eu fac în fiecare zi lumea din jurul meu mai curată şi mai verde” - s-a dovedit a fi o realitate. La iniţiativa directorilor colegiului, profesorii Florin Drîmbă şi Maria Juravle, ,,Ziua Verde a Eco-Şcolilor din România” a fost marcată şi în acest an printr-o acţiune benefică mediului, mai precis plantarea de pomi fructiferi, acţiune desfăşurată la începutul săptămânii.

Reprezentanţii celor 50 de clase ale colegiului s-au mobilizat sub îndrumarea cadrelor didactice, profesorii Silvia Drîmbă, Ionela Popescu, Nicoleta Dohotar, Oana Tomiuc, Emanuel Sîmbolelecan, Cristina Moloci şi laboranta Lăcrămioara Boştiog, şi au plantat 60 de pomi fructiferi în livada din curtea unităţii. Această acţiune constituie doar o etapă a unei ample campanii de ecologizare care va continua în primăvara viitoare cu o nouă activitate de plantare.

Profesoara Paula Ciobîcă, purtătorul de cuvânt al Colegiului „Andronic Motrescu”, a declarat: ,,În decursul timpului, elevii Colegiului <Andronic Motrescu> s-au dovedit a fi extrem de receptivi în ceea ce priveşte protecţia mediului, participând la campanii precum <Let’s Do It, Romania>, activităţi de împădurire în colaborare cu Clubul Eco-Montana Rădăuţi, plantări de pomi desfăşurate în perimetrul unităţii şi în împrejurimi. Şcoala deţine deja Steagul Verde în cadrul proiectului Centrului Carpato-Danubian de Geoecologie <Eco Şcoala>”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elevii de la Colegiul „Andronic Motrescu” au plantat, de ,,Ziua Verde a Eco-Şcolilor din România”, 60 de pomi fructiferi în livada şcolii.
 Vizualizări articol: 1598 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Elevii de la Colegiul „Andronic Motrescu” au plantat, de ,,Ziua Verde a Eco-Şcolilor din România”, 60 de pomi fructiferi în livada şcolii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei