Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 8 nov 2017 - Anul XXII, nr. 255 (6671)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Bani europeni

Cinci milioane de euro, din Fondul de coeziune, pentru extinderea sistemului de gestionare şi tratare a apei în judeţul Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Suma de 5 milioane de euro urmează a fi investită în judeţul Suceava, în extinderea sistemului de gestionare şi tratare a apei. Potrivit unui comunicat de presă, remis ieri de Direcţia Comunicare a Comisiei Europene, proiectul pentru judeţul Suceava este unul dintre cele patru, de infrastructură pentru gestionarea şi distribuţia apei potabile în România. Suma totală care va fi investită este de peste 17 milioane de euro şi este asigurată din Fondul de coeziune.

"Asigurarea accesului la apa potabilă de calitate este un exemplu concret al solidarităţii europene, ce va aduce beneficii unui număr important de români. Prin noile investiţii din politica de coeziune, cetăţenii din România şi din întreaga Europă vor avea acces la apă curată, rezultatul fiind protecţia atât a sănătăţii lor, cât şi a mediului înconjurător", a declarat comisarul european pentru politică regională Corina Creţu.

Celelalte proiecte de investiţii sunt următoarele: 2,5 milioane de euro vor contribui, în judeţele Constanţa şi Ialomiţa, la finalizarea reabilitării şi extinderii infrastructurii de gestionare şi distribuţie a apei în 19 comune, având ca rezultat creşterea cu 24.000 a numărului de locuitori ce vor beneficia de lucrările de îmbunătăţire; 7 milioane de euro vor finanţa finalizarea lucrărilor de la reţeaua de distribuţie şi colectare a apei în aglomerările urbane din judeţul Gorj, inclusiv în reşedinţa de judeţ, Târgu Jiu, în sud-vestul ţării; 2,8 milioane de euro vor fi folosiţi pentru finalizarea renovării şi extinderii reţelei de distribuţie a apei şi de canalizare din opt zone urbane situate în judeţul Ilfov, din vecinătatea capitalei ţării, Bucureşti. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cinci milioane de euro, din Fondul de coeziune, pentru extinderea sistemului de gestionare şi tratare a apei în judeţul Suceava.
 Vizualizări articol: 1166 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cinci milioane de euro, din Fondul de coeziune, pentru extinderea sistemului de gestionare şi tratare a apei în judeţul Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei