Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 4 nov 2017 - Anul XXII, nr. 252 (6668)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Administraţie

Gheorghe Flutur a fost invitat la o dezbatere organizată de Camera de Comerţ şi Industrie Româno – Germană

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a fost invitat să participe la o dezbatere organizată de Camera de Comerţ şi Industrie Româno – Germană. Evenimentul, intitulat „Poli regionali – sursă a dinamismului economic”, va avea loc pe 7 noiembrie 2017, la Bucureşti. Gheorghe Flutur a explicat că elementele centrale ale dezbaterii sunt dezvoltarea urbană şi performanţa oraşelor româneşti.

„Vom discuta, împreună cu reprezentanţii Băncii Mondiale, despre Poli regionali ca sursă a dinamismului economic românesc, despre dezvoltarea urbană şi performanţa oraşelor româneşti. Voi pune în discuţie necesitatea promovării unor proiecte privind dezvoltarea echilibrată a regiunilor, să vedem ce pot face oraşele, inclusiv cele mici, pentru a se dezvolta, pentru a contribui la dezvoltarea zonelor rurale învecinate, pentru a contribui la creşterea calităţii vieţii, pentru a fi mai atractive pentru investitori”, a explicat şeful administraţiei judeţene. În cadrul discuţiilor de la Bucureşti, intervenţia lui Gheorghe Flutur va avea la bază experienţa practică în domeniu, cu referite la judeţul Suceava şi Regiunea de Nord-Est.

Flutur consideră că deşi în România sunt oraşe care au cunoscut o creştere rapidă, este nevoie în continuare de sprijinirea mai puternică a oraşelor secundare. El a arătat că în fiecare ţară din Uniunea Europeană performanţa economiei naţionale urmează foarte îndeaproape performanţa oraşelor secundare, indiferent de performanţa oraşelor capitală. Gheorghe Flutur a spus că o economie naţională puternică are nevoie de oraşe secundare puternice, care să devină motoare de bază ale economiei. În acest sens, preşedintele CJ Suceava consideră că este nevoie de politici publice integrate, de la infrastructură metropolitană, la investiţii în calitatea vieţii şi până la un program de investiţii naţional. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gheorghe Flutur a fost invitat la o dezbatere organizată de Camera de Comerţ şi Industrie Româno – Germană.
 Vizualizări articol: 1940 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gheorghe Flutur a fost invitat la o dezbatere organizată de Camera de Comerţ şi Industrie Româno – Germană0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei