Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 3 nov 2017 - Anul XXII, nr. 251 (6667)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Intrare gratuită

Orăşelul LEGO se deschide, astăzi, la Shopping City Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Copiii sunt invitaţi să descopere Orăşelul LEGO, în perioada 3-12 noiembrie, la Shopping City Suceava.

Cei mici sunt aşteptaţi să experimenteze lumea fascinantă a jocurilor LEGO şi să îşi pună creativitatea în valoare, la Shopping City Suceava, într-un cadru special amenajat, unde vor putea să realizeze machete LEGO complexe, pe diferite teme, cu ajutorul seturilor puse la dispoziţie. Intrarea este gratuită.

Evenimentul are loc în fiecare zi, între orele 09:00-21:00, în zona magazinului Pepco şi va fi coordonat de persoane autorizate, care îi vor îndruma pe copii în realizarea cu succes a construcţiilor LEGO.

În spaţiul LEGO TOWN se pot juca simultan maximum 35 de copii. Fiecare copil poate petrece în cadrul Lego Town o oră pe zi. Doar grupurile organizate pot face programare de luni până vineri, la numărul 0330-401.850 – int. 4, iar programările sunt valabile doar în cursul săptămânii, în intervalul 09:00-14:00.

LEGO Towneste un loc de joacă unde copiii se pot juca exclusiv cu piese de construcţie LEGO. Cei mici sunt aşteptaţi să experimenteze lumea fascinantă a jocurilor LEGO şi să îşi pună creativitatea în valoare, la Shopping City Suceava, într-un cadru special amenajat, unde vor putea să realizeze machete LEGO complexe, pe diferite teme, cu ajutorul seturilor puse la dispoziţie. Facilitatorii Creatoria încurajează exprimarea creativităţii, dezvoltarea coordonării dintre ochi şi mână, abilităţile necesare pentru a vorbi în faţa celorlalţi şi capacitatea de a lucra atât individual, cât şi în echipă, toate acestea folosind piesele colorate LEGO ca instrument de lucru şi învăţarea experienţială ca metodă de învăţare.

Spaţiul de joacă LEGO TOWN pune la dispoziţia copiilor machete interactive, pentru ca aceştia să construiască în echipă, în care pot reproduce scene sau peisaje diferite. Din colecţiile de la LEGO Town nu lipsesc omuleţii coloraţi de jucărie sau piesele LEGO clasic. Pentru copiii cu vârstele cuprinse între 2-5 ani, ghizii spaţiului creativ vor pune la dispoziţie piese de LEGO mari, din colecţia DUPLO, astfel încât aceştia să se poată juca în siguranţă. Ca noutate anul acesta, în cadrul evenimentului va exista un stand de testare LEGO Tehnic, unde cei mici vor putea testa maşinuţe, avioane sau alte construcţii.

Copiii se vor putea bucura de sesiuni de joacă prin care vor crea poveşti şi se vor putea transforma în arhitecţii unor orăşele în miniatură colorate, cu parcuri, case, maşini, animăluţe şi creaturi fel de fel. Activităţile sunt interactive şi îi transpun pe copii în diferite roluri care le antrenează capacitatea de concentrare şi menţinere a atenţiei.

În spaţiul de joacă Orăşelul LEGO pot avea acces în mod gratuit copiii cu vârsta peste 3 ani. Copiii cu vârsta între 3 şi 5 ani vor intra împreună cu unul dintre părinţi sau tutori pentru a fi supravegheaţi. Este necesar ca părinţii care îşi lasă copiii în spaţiul de joacă să ofere un număr de telefon valid şi o adresă de e-mail pentru contactare în caz de necesitate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Orăşelul LEGO se deschide, astăzi, la Shopping City Suceava.
 Vizualizări articol: 1813 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Orăşelul LEGO se deschide, astăzi, la Shopping City Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Lichiu sau hencleş, plăcintă cu griş şi prune (reţeta autentică săsească) I se spune ”plăcintă” nu pentru că ar semăna cu clasicele plăcinte din Moldova şi Bucovina, ci pentru că aşa numesc ardelenii orice prăjitură cu cremă sau fructe. Şi este vorba despre o delicioasă prăjitură rustică şi simplă din zona... Citeşte