Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 2 nov 2017 - Anul XXII, nr. 250 (6666)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Parlament

Întâlnire oficială a deputatului PNL Dumitru Mihalescul cu Ambasadorul Republicii Coreea în România

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PNL de Suceava Dumitru Mihalescul a participat, în calitate de vicepreşedinte al grupului parlamentar de prietenie cu Republica Coreea, la o întâlnire oficială cu Ambasadorul Republicii Coreea în România, Excelenţa Sa Kim Eun-Joong. Întâlnirea a avut loc la Palatul Parlamentului, la discuţii participând senatorul Nicolae Avram şi deputatul Lucian Daniel Stanciu-Viziteu. Din delegaţia coreeană a făcut parte şi Prim Secretarul şi Consulul Republicii Coreea în România, Seo Eunyoung.

„Cu această ocazie am transmis recunoştinţa părţii române pentru nivelul ridicat al relaţiilor dintre cele două ţări și am apreciat relaţia bilaterală ca fiind una solidă, construită de-a lungul a 27 de ani”, a precizat Dumitru Mihalescul.

Deputatul PNL a explicat că ambasadorul Republicii Coreea a asigurat partea română de dorinţa ţării sale de a strânge cât mai mult relaţiile bilaterale în toate domeniile, precum cel politic, economic, cultural, social, în baza Parteneriatului Strategic încheiat între România şi Republica Coreea în anul 2008. „În cadrul discuţiilor, Excelenţa Sa Kim Eun-Joong a reiterat profunda îngrijorare faţă de continuarea acţiunilor provocatoare ale autorităţilor nord-coreene, care reprezintă încălcări grave ale rezoluţiilor Consiliului de Securitate al ONU şi conduc la creşterea la un nivel fără precedent în ultimii ani a tensiunilor din Peninsula Coreeană. În acest context, mi-am exprimat solidaritatea cu Republica Coreea, singura ţară din Asia cu care România a încheiat un parteneriat strategic”, a declarat deputatul PNL de Suceava. Dumitru Mihalescul a mai adăugat că în ceea ce priveşte situaţia politică internaţională, ambele părţi au căzut de acord asupra necesităţii colaborării intense între toate ţările. „Schimbul de vizite la nivel parlamentar este un mijloc eficient de promovare a cooperării în domenii de interes comun şi poate fi eficientizat, pentru a contribui semnificativ la consolidarea diplomaţiei parlamentare şi la o mai bună cunoaştere reciprocă a valorilor culturale proprii”, a mai spus Dumitru Mihalescul. El a spus că, în acest sens, i-a adresat ambasadorului Republicii Coreea în România invitaţia de a efectua o vizită în Bucovina.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Întâlnire oficială a deputatului PNL Dumitru Mihalescul cu Ambasadorul Republicii Coreea în România.
 Vizualizări articol: 1681 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 2 voturi
Întâlnire oficială a deputatului PNL Dumitru Mihalescul cu Ambasadorul Republicii Coreea în România4.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei