Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 1 nov 2017 - Anul XXII, nr. 249 (6665)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Intoxicaţie

O bătrână a ajuns în stare gravă la spital după ce i-a luat foc apartamentul

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O bătrână de 81 de ani, din Vatra Dornei, a ajuns luni dimineaţă în stare gravă la spital după ce în apartamentul în care locuieşte femeia a izbucnit un incendiu, la primele ore ale dimineţii. Focul a fost sesizat de vecinii bătrânei, care au anunţat la 112, în jurul orei 07.00, despre un incendiu izbucnit într-un bloc de pe strada 22 Decembrie.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Vatra Dornei, care a forţat uşa de intrarea în apartament şi a început intervenţia de stingere. La scurt timp după intrarea în incintă, pompierii au descoperit o femeie de 81 de ani căzută pe jos, aflată în stare de inconştienţă, pe care au scos-o imediat la aer şi i-au acordat primul ajutor. Un echipaj al ambulanţei a transportat-o pe femeie la spitalul din municipiul Vatra Dornei, unde medicii au diagnosticat-o cu comă din cauză nespecificată, cardiopatie ischemică, fibrilaţii atriale şi intoxicaţie cu monoxid de carbon.

În urma stării grave constatate de medici, bătrâna de 81 de ani a fost transferată la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava. Incendiul a fost lichidat de pompieri, cauza probabilă a producerii acestuia fiind stabilită de pompieri ca fiind jarul sau scântei din soba fără acumulare de căldură. A fost stabilit faptul că victima locuieşte singură şi a făcut la primele ore ale dimineţii foc în sobă. Jarul căzut a aprins linoleumul de pe jos, care a ars mocnit şi a produs un fum înecăcios, care a afectat-o grav pe femeia în vârstă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O bătrână a ajuns în stare gravă la spital după ce i-a luat foc apartamentul.
 Vizualizări articol: 1685 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O bătrână a ajuns în stare gravă la spital după ce i-a luat foc apartamentul0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei