Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 oct 2017 - Anul XXII, nr. 244 (6660)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În aşteptarea zăpezii

Prefectul Mirela Adomnicăi declară că drumurile naţionale din judeţ sunt pregătite pentru iarnă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Bazele de deszăpezire din judeţul Suceava sunt pregătite cu material antiderapant şi utilaje pentru a menţine viabile drumurile naţionale de pe raza judeţului Suceava, în timpul iernii, a anunţat, ieri, prefectul de Suceava, Mirela Adomnicăi.

Prefectul a informat, printr-un comunicat de presă, că în contextul unor prognoze “alarmante” în ce priveşte iarna 2017-2018, este necesar “să fim pregătiţi” şi că pregătirea pentru iarna 2017-2018 se desfăşoară ”conform calendarului de măsuri stabilit”.

Adomnicăi a arătat că, împreună cu şefii secţiilor de Drumuri Naţionale Câmpulung Moldovenesc şi Suceava, a inspectat cele nouă baze de deszăpezire şi patru puncte de sprijin din judeţ, unde a constatat că este respectat calendarul privind îndeplinirea măsurilor referitoare la pregătirea activităţii pe timpul iernii. Totodată, la nivel teritorial, au fost întocmite programele comune de măsuri pentru menţinerea viabilităţii drumurilor.

“Aprovizionarea cu material antiderapant este în grafic, contractele pentru sare au fost încheiate încă din luna august, astfel că bazele de deszăpezire pe care le-am inspectat sunt pregătite în ce priveşte stocurile de material antiderapant şi utilajele. Utilajele proprii au fost verificate şi sunt pregătite corespunzător, iar o parte din utilajele închiriate au fost deja trimise cu personalul aferent”, a declarat prefectul Adomnicăi.

În ceea ce priveşte drumurile comunale, ea a constituit, prin ordin, o comisie care, începând din data de astăzi şi până pe 15 noiembrie, va verifica pregătirea pentru iarnă la nivelul unităţilor administrativ-teritoriale. “Noi am solicitat de la fiecare unitate administrativ-teritorială să ne comunice modul în care sunt pregătite pentru a întâmpina iarna 2017-2018, la acest moment. Am centralizat datele şi am raportat către Ministerul Afacerilor Interne. Din raportările primăriilor rezultă că există unele deficienţe în ce priveşte aprovizionarea, în special cu material antiderapant şi combustibil, majoritatea primăriilor în cauză invocând bugetul insuficient”, a mai spus prefectul. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prefectul Mirela Adomnicăi declară că drumurile naţionale din judeţ sunt pregătite pentru iarnă.
 Vizualizări articol: 1637 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prefectul Mirela Adomnicăi declară că drumurile naţionale din judeţ sunt pregătite pentru iarnă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei