Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 30 sep 2017 - Anul XXII, nr. 222 (6638)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Asistenţă socială

Ultimele pregătiri pentru inaugurarea noului Cămin pentru Persoane Vârstnice din municipiul Rădăuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pregătirile pentru inaugurarea, săptămâna viitoare, a noului imobil care va găzdui Căminul pentru Persoane Vârstnice din municipiul Rădăuţi au intrat pe ultima sută de metri. Potrivit celor afirmate de purtătorul de cuvânt de la Primăria Rădăuţi, Louana Popovici, noul imobil are capacitatea de 20 de camere şi va găzdui 40 de beneficiari. Căminul mai cuprinde birouri şi un cabinet medical, iar personalul care va deservi internii numără 26 de persoane, adică medic, paznici, psiholog, asistent social şi personal de îngrijire. Clădirea deţine o bucătărie utilată complet, finanţată de primărie, centrală termică pe gaz, spălătorie utilată complet, internet. Valoarea totală a investiţiei este 3.252.375,05 lei, TVA inclus, iar valoarea lucrărilor executate este de 418.659 de lei + 79.545 de lei TVA, cu menţiunea că firma Holzindustrie Schweighofer a participat cu circa 650.000 de euro (aproximativ 2.925.000 de lei).

Purtătorul de cuvânt de la Primăria Rădăuţi a mai arătat că au fost obţinute avizele de funcţionare de la ISU, Direcţia Sanitar Veterinară, Direcţia de Sănătate Publică, iar Holzindustrie Schweighofer, pe lângă investiţia pentru modernizarea spaţiului, a adus paturi şi noptiere pentru saloane, în condiţiile în care primăria s-a ocupat de branşamente, utilităţi, spaţiul verde, bănci, coşuri de gunoi, spaţiu de recreere şi utilarea bucătăriei. Căminul a fost predat pe 26 septembrie, prin Hotărâre de Consiliu Local, Direcţiei de Asistenţă Socială, iar săptămâna viitoare beneficiarii se vor muta la noua locaţie.

Primarul municipiului Rădăuţi, Nistor Tătar, a declarat că finalizarea acestui cămin a fost una dintre priorităţile pe care le-a avut încă de la preluarea mandatului. „Vârstnicii din Rădăuţi merită să se bucure, după atâţia ani, de noul cămin, finalizat prin investiţia şi sprijinul constant al finanţatorului, firma Holzindustrie Schweighofer”, a afirmat Nistor Tătar.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ultimele pregătiri pentru inaugurarea noului Cămin pentru Persoane Vârstnice din municipiul Rădăuţi.
 Vizualizări articol: 3805 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Ultimele pregătiri pentru inaugurarea noului Cămin pentru Persoane Vârstnice din municipiul Rădăuţi5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei