Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 30 sep 2017 - Anul XXII, nr. 222 (6638)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

1-2 octombrie

Campania „Flori pentru Suflet”, ediţia I, de Ziua Internaţională a Vârstnicilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice (1 octombrie), Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Suceava şi Asociaţia SEVA, în parteneriat cu Asociaţia Niciodată Singur – Prietenii Vârstnicilor şi Fundaţia Principesa Margareta a României, organizează prima ediţie a Campaniei „Flori pentru Suflet”, care la nivel naţional a ajuns la a VI-a ediţie. Acţiunile din cadrul campaniei se vor derula în zilele de duminică, 1 octombrie, începând cu ora 13.00, şi luni, 2 octombrie, începând cu ora 14.00, prin mobilizarea şi participarea a zeci de voluntari din cadrul mai multor instituţii şi ONG-uri.

Voluntari din cadrul Asociaţiei ”Tineri de succes”, Primăriei Şerbăuţi, Asociaţiei SEVA, Colegiului de Artă ”Ciprian Porumbescu”, Colegiului Naţional ”Petru Rareş”, Colegiului Naţional ”Ştefan cel Mare”, Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” şi din cadrul DGASPC Suceava vor înmâna 600 de felicitări şi flori, cu sprijinul organizatorilor (Asociaţia ”Niciodată Singur - Prietenii Vârstnicilor şi Fundaţia Principesa Margareta a României), persoanelor vârstnice din municipiul Suceava (pe stradă, în apropierea bisericilor, în parcuri, la domiciliul cadrelor didactice pensionate, vecinilor de bloc etc.), cât şi persoanelor vârstnice de la centrele de vârstnici (cele trei locaţii ale Aşezământului pentru Bătrâni ”Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, la domiciliul persoanelor vârstnice din comuna Şerbăuţi, alte centre de vârstnici din judeţul Suceava).

Felicitări vor primi şi persoanele care au în familie o persoană vârstnică. Directorul executiv al DGASPC Suceava, Nadia Creţuleac, a spus că această campanie îşi deschide porţile şi în judeţul Suceava şi „se bucură de o largă susţinere din partea societăţii civile, în special, a tinerilor, fiind o modalitate de a promova alături de parteneri, colaboratori şi voluntari mesajul unei bătrâneţi mai frumoase pentru vârstnicii din România”. Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava a împlinit anul acesta 20 de ani de activitate. În toţi aceşti ani, au spus organizatorii, s-au făcut progrese deosebite în protecţia copilului, dar şi în protecţia persoanelor vârstnice şi cu handicap, asigurând respectarea drepturilor acestora, dar şi protecţie specială pentru cei aflaţi în situaţie de risc. „Ne dorim ca şi celelalte instituţii să acorde o mai mare atenţie persoanelor aflate în nevoi, fie copii, vârstnici sau persoane cu handicap, iar comunitatea să acorde respectul şi sprijinul cuvenit generaţiei care se află la baza dezvoltării noastre fizice, profesionale şi spirituale”, a completat Nadia Creţuleac.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Campania „Flori pentru Suflet”, ediţia I, de Ziua Internaţională a Vârstnicilor.
 Vizualizări articol: 1711 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Campania „Flori pentru Suflet”, ediţia I, de Ziua Internaţională a Vârstnicilor5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei