Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 26 sep 2017 - Anul XXII, nr. 218 (6634)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Performanţă

Performanţă Dansatori suceveni, pe primele locuri la Concursul de dans sportiv „Cupa Slănic Moldova”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mai mulţi dansatori suceveni s-au remarcat şi au urcat pe primele locuri la Concursul de dans sportiv „Cupa Slănic Moldova”, care a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, fiind primul concurs naţional de dans din această toamnă, organizat de Clubul băcăuan "Adamas", la Slănic Moldova. Clubul de dans sportiv "Bucovina Dance Studio" Suceava a fost şi el prezent la această competiţie, fiind reprezentat de nu mai puţin de 15 dansatori, îndrumaţi de antrenorii Vlad şi Andrei Palamariu. Sportivii suceveni au cucerit şase locuri I, prin sportivii Fabian Doroftei şi Karolina Longher, la Open Basic Latino (12-13 ani), Mario Bujorean şi Isabella Ududec, la Open Basic Latino (14-15 ani), Peter Ştefura şi Timea Irimescu Kruk, la Hobby (10-11 ani), David Ştefura şi Maya Anton la Debutanţi şi Precompetiţional (4-7 ani) şi Ayana Negru, la secţiunea Solo (4-7 ani).

 

După o pauză de trei luni, copiii s-au prezentat foarte bine în competiţie

Medaliile de argint au fost câştigate de sportivii Cristian Palievici şi Mădălina Cojocaru, la Precompetiţional (8-9 ani), şi Maya Grigoraş, la Solo (4-7 ani). Pe poziţia a treia au urcat Sara Laliţei şi Raisa Turcu, ambele de la clubul Bucovina Dance Studio, printre finalişti numărându-se şi Ştefania Iwanuşesi. Fiind prima competiţie după o pauză de trei luni, antrenorii clubului s-au declarat foarte plăcut surprinşi de evoluţia acestor copii, dat fiind faptul că toţi au fost câştigători. Antrenorul Vlad Palamariu le-a mulţumit părinţilor acestor minunaţi copii „pentru că sunt alături de noi necondiţionat şi îi ajută pe cei mici să îşi îndeplinească visul lor cel mai mare, acela de a progresa din ce în ce mai mult şi de a se menţine pe prima treaptă a podiumului. Încercăm zi de zi să le oferim tot ce avem noi mai bun copiilor, să le insuflăm succesul şi să trăim alături de ei sentimentele pe care le aveam acum zece ani, pe ringul de dans, atât eu, cât şi fretele meu Andrei".

 

Concursul internaţional “Bucovina Dance Cup”, ediţia a II-a, în decembrie

Cei doi antrenori au anunţat că au început din nou înscrierile pentru cursurile de dans, în cele trei locaţii: Interconti (Shopping City), Şcoala Gimnazială Nr. 3 Suceava şi Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava, înscrieri care vor avea loc până la sfârşitul lunii octombrie. "Avem în vedere organizarea celei de-a II-aediţii a Concursului internaţional <Bucovina Dance Cup>,în luna decembrie, concurs pe care l-am organizat şi anul trecut la Suceava şi care a fost un adevărat succes. Sperăm ca măcar de această dată să avem şi sprijinul Primăriei Suceava, pentru a reuşi să ridicăm competiţia suceveană cât mai sus în clasamentul competiţiilor naţionale şi internaţionale", ne-a mai spus antrenorul Vlad Palamariu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Performanţă Dansatori suceveni, pe primele locuri la Concursul de dans sportiv „Cupa Slănic Moldova”.
 Vizualizări articol: 1973 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Performanţă Dansatori suceveni, pe primele locuri la Concursul de dans sportiv „Cupa Slănic Moldova”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei