Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 20 sep 2017 - Anul XXII, nr. 213 (6629)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În weekend

Târg de activităţi extraşcolare, la Shopping City Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În perioada 23-24 septembrie, Shopping City Suceava organizează a doua ediţie a Târgului de activităţi extraşcolare, eveniment dedicat părinţilor şi copiilor de toate vârstele interesaţi să descopere cele mai atractive şi benefice oportunităţi de dezvoltare personală şi petrecere a timpului liber.

Timp de două zile, părinţii şi copiii vor avea ocazia de a discuta direct cu reprezentanţi din domenii diverse şi vor putea alege împreună o activitate care poate deveni o pasiune pe viitor. Evenimentul va reuni în incinta centrului comercial cluburi sportive, cluburi de dans, centre de limbi străine, cluburi de baschet, de fotbal, de arte marţiale, de şah, afterschool sau centre educaţionale, public speaking, consiliere parentală şi psihoterapeutică etc.

Pe tot parcursul târgului, copiii vor fi întâmpinaţi cu animatori pe catalige, competiţii sportive, activităţi interactive, ateliere de creaţie, facepainting, baloane modelate şi surprize din partea participanţilor. Copiii care vor participa la târg se pot înscrie la o tombolă specială pentru a câştiga un hoverboard, prin tragere la sorţi. În plus, aceştia vor putea participa la competiţii sportive organizate la standul Decathlon, partenerul evenimentului, unde vor găsi nenumărate modalităţi de joacă.

Sâmbătă, 23 septembrie, începând cu ora 10.30, Clubul Sportiv Şah Suceava  va organiza un concurs de şah pentru copii. Primii 3 clasaţi din fiecare grupă vor primi diplome şi medalii din partea Direcţiei Judeţene de Sport. În plus, pe toată durata târgului copiii sunt invitaţi să participe la ateliere de lucru demonstrative pentru copiii şi adolescenţii care doresc să-şi dezvolte abilităţile de vorbit în public, organizate de Clubul Toastmasters Suceava.

Duminică, 24 septembrie, începând cu ora 12.00, va avea loc un spectacol de demonstraţii de arte marţiale susţinute de clubul AIKIDO, precum şi de capoeira, susţinute de Capoeira Suceava - Grupul Capoeira Brasil, dar şi de dans modern, oferite de Bucovina Dance Studio. Copiii au astfel ocazia de a observa în mod direct ce presupune fiecare activitate în parte şi pot opta pentru înscrierea la una dintre acestea.

Târgul de activităţi extraşcolare are rolul de a stimula curiozitatea şi interesul copiilor în diverse domenii de activităţi extraşcolare care să-i disciplineze şi să-i responsabilizeze. Totodată, evenimentul le oferă părinţilor o multitudine de oferte educaţionale care să-i ajute să facă o alegere cât mai potrivită pentru dezvoltarea intelectuală şi fizică a copiilor. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Târg de activităţi extraşcolare, la Shopping City Suceava.
 Vizualizări articol: 1505 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Târg de activităţi extraşcolare, la Shopping City Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei