Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 15 sep 2017 - Anul XXII, nr. 209 (6625)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Loc de construit

Terenul din faţa sediului IŞJ Suceava, scos la vânzare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În lipsa spaţiilor în care să se dezvolte oraşul, atât prin investiţii publice, cât şi private, orice petec de pământ este „vânat” de cei care au de gând să îl valorifice.

Acesta este şi cazul fâşiei de teren din faţa actualului sediu al Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Suceava, de pe Calea Unirii. Acolo, între staţia de transport în comun şi gardul care delimitează curtea IŞJ, se află o palmă de pământ, de nici 3 ari, acoperită cu iarbă şi gard viu.

Recent, pe parcela respectivă a fost amplasat un anunţ de vânzare/închiriere a terenului care a fost obţinut prin retrocedare, de urmaşii foştilor proprietari. Zona respectivă, ca şi cea de pe Cernăuţi, din apropiere, a fost zonă de case, înainte de a fi construit acolo Colegiul Tehnic „Petru Muşat”. De altfel, IŞJ funcţionează într-o clădire care aparţinea liceului, un fost internat.

 

116 euro pe metrul pătrat, la 500 de metri de centrul Sucevei

scos la vânzare de actualii proprietari are o suprafaţă de numai 250 de mp, ceea ce nu oferă prea multe posibilităţi de realizare a unei investiţii care să îşi scoată rapid banii, precum un bloc.

Dar, conform proprietarului, terenul este construibil, autorizaţia pentru zona respectivă, de pe Versantul de N-E, putând fi emisă de Consiliul Judeţean.

Preţul cerut de proprietar pentru fâşia de teren din faţa sediului IŞJ este de 29.000 de euro, adică 116 euro pe metrul pătrat. Principalul său atu este apropierea de centrul Sucevei, situat la nici 500 de metri distanţă, dar la dezavantaje, pe lângă spaţiul foarte mic, pe care poate fi realizată totuşi chiar şi o casă cu 2 etaje, se adaugă şi vecinătatea căminului social.

Chiar şi aşa, nu este deloc exclus ca acolo să răsară curând o clădire nouă, care să „ia faţa” Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Terenul din faţa sediului IŞJ Suceava, scos la vânzare.
 Vizualizări articol: 3586 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Terenul din faţa sediului IŞJ Suceava, scos la vânzare3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei