Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 13 sep 2017 - Anul XXII, nr. 207 (6623)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Milişăuţi

Un tir scăpat de sub control a avariat două vehicule şi a băgat un om în spital

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un grav accident rutier a avut loc marţi dimineaţă, în jurul orei 08.00, pe DN 2H, în oraşul Milişăuţi. Un autotren înmatriculat în Bacău, condus de Lucian Duman, care circula dinspre municipiul Rădăuţi spre Suceava, a intrat în derapaj într-o curbă spre stânga, iar remorca a ieşit din gabaritul maşinii, pătrunzând pe contrasens. Remorca autotrenului a acroşat mai întâi lateral o autoutilitară Ford cu nacelă, condusă de un bărbat de 42 de ani, din oraşul Liteni, după care a intrat în coliziune cu un autoturism VW Golf, condus de un bărbat de 76 de ani, din municipiul Rădăuţi. Bărbatul din Rădăuţi a suferit leziuni serioase şi a rămas încarcerat în interiorul maşinii.

La faţa locului, Dumitru Anton, şoferul autoutilitarei, care a tras dreapta de volan cât a putut pentru a evita impactul frontal, ne-a relatat: ”Noi mergeam, eram în curbă, iar tirul a intrat în derapaj de pe deal, când i-a fugit spatele. Cabina s-a încrucişat cu remorca şi a intrat direct în noi, în colţul cabinei nacelei. S-a dus apoi mai departe, mi-au sărit geamurile şi nu am mai văzut ce s-a întâmplat. Avea viteză cred, atât timp cât a derapat aşa.”

Gheorghe Grămadă, un alt martor al accidentului, a declarat: ”Tirul a intrat pe contrasens, şoferul utilitarei a tras dreapta mult, dar uitaţi ce s-a întâmplat. Tirul a mers cu cabina răsucită şi a intrat în alt autoturism, care circula în spatele nostru, şoferul acelei maşini fiind grav accidentat.”

Grav accidentat la cap, şoferul autoturismului a rămas imobilizat pe scaunul de la volan. Unul dintre martori ne-a povestit despre starea bărbatului rănit: ”Avea o leziune puternică la frunte şi era prins la picioare. Au încercat nişte oameni să-l scoată şi nu au putut”.

 

Șoferul autoturismului a fost descarcerat şi a ajuns în stare gravă la spital

La locul accidentului au intervenit echipaje de la Detaşamentul de Pompieri Rădăuţi şi de la ISU Suceava. Paramedicii i-au acordat victimei primul ajutor la rana pe care o suferise la cap, după care au început descarcerarea victimei, care avea picioarele prinse sub bordul maşinii. Maiorul Constantin Parasca, de la ISU Suceava – Detaşamentul Rădăuţi, a relatat de la locul intervenţiei: ”Am fost anunţaţi prin 112 despre un accident rutier produs pe raza localităţii Milişăuţi. La locul intervenţiei ne-am deplasat cu modulul SMURD şi s-a intervenit pentru descarcerarea conducătorului auto din autoturismul implicat şi înlăturarea pericolului de incendiu. De asemenea, s-au deconectat bornele de la bateria de acumulatori şi s-au luat măsuri de siguranţă pentru înlăturarea altor pericole. Victima a fost preluată de echipajul de la Serviciul de Ambulanţă, fiindu-i acordate îngrijiri medicale şi fiind transportată la spital.”

 

Primele cercetări au arătat că vinovat de producerea accidentului este şoferul tirului

Poliţiştii i-au verificat cu alcooltestul pe conducătorul autoutilitarei, Dumitru Anton, şi pe şoferul în vârstă de 34 de ani al autotrenului, Lucian Duman, rezultatele fiind negative, după care li s-au recoltat probe biologice de sânge la spital, pentru stabilirea alcoolemiei. Șoferul autoturismului, care a suferit răni grave, a ajuns pentru îngrijiri medicale la Spitalul Judeţean Suceava, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge. În urma măsurătorilor şi cercetărilor făcute la faţa locului, poliţiştii au concluzionat că vinovat de producerea accidentului este şoferul tirului, care nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, respectiv carosabil umed şi curbă spre stânga. Pe numele său a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tir scăpat de sub control a avariat două vehicule şi a băgat un om în spital.
 Vizualizări articol: 4192 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un tir scăpat de sub control a avariat două vehicule şi a băgat un om în spital0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei