Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 12 sep 2017 - Anul XXII, nr. 206 (6622)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Acţiune

Peste 80 de permise auto reţinute de poliţişti într-o săptămână de controale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţiştii suceveni au reţinut nu mai puţin de 83 de permise auto în interval de câteva zile, în cadrul unei acţiuni pentru asigurarea siguranţei publice şi rutiere, derulată în întreg judeţul. În perioada 4-10 septembrie, mai mult de 280 de poliţişti au acţionat zilnic pe principalele şosele şi în pieţele importante, pentru descurajarea faptelor antisociale şi pentru intervenţia promptă în evenimentele care au avut loc.

Acţiunea demarată la începutul săptămânii trecute a scos zilnic pe străzi şapte autospeciale dotate cu radar, pentru monitorizarea traficului rutier şi creşterea siguranţei pe drumurile publice. Alte 83 de autospeciale de poliţie au acţionat zilnic pentru intervenţia la evenimente, în această perioadă fiind organizate zilnic 91 de patrule de ordine publică şi 22 de echipaje rutiere pentru verificare a traficului.

Într-un comunicat primit de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava se arată că în aceste şapte zile poliţiştii au intervenit la 467 de evenimente, 348 dintre acestea fiind semnalate prin intermediul numărului unic 112. În urma acţiunii de amploare au fost aplicate 1.588 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 730.242 de lei, cea mai mare parte dintre acestea fiind aplicate la abateri privind circulaţia pe drumurile publice.

Au fost reţinute 83 de permise de conducere şi au fost retrase 44 de certificate de înmatriculare, pentru depăşirea regimului legal de viteză fiind aplicate 582 de sancţiuni contravenţionale. Acţiunea poliţiştilor a dus la confiscarea unor bunuri în valoare de 42.744 de lei, fiind prinşi în flagrant 20 de autori ai unor infracţiuni, pentru 13 persoane fiind dispuse măsuri preventive.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 80 de permise auto reţinute de poliţişti într-o săptămână de controale.
 Vizualizări articol: 1921 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 80 de permise auto reţinute de poliţişti într-o săptămână de controale0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei