Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 sep 2017 - Anul XXII, nr. 200 (6616)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

A doua şansă

Start pentru cea de-a doua sesiune de admitere. 500 de locuri au rămas libere în liceele din judeţ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Absolvenţii ciclului gimnazial care nu au prins un loc la liceu după prima repartizare computerizată din acest an au o nouă şansă de a fi admişi în învăţământul liceal, în cea de-a doua etapă de admitere.

Aceştia pot opta doar pentru locurile rămase libere în urma admiterii din vară, liceele din judeţ dispunând de circa 500 de locuri neocupate în prima etapă.

Potrivit calendarului, în perioada 4-7 septembrie 2017, absolvenţii de clasa a VIII-a sunt aşteptaţi să se înscrie la liceu, pe locurile rămase neocupate în urma repartizării computerizate din iulie.

În această etapă se pot înscrie elevii care nu au participat sau nu au fost repartizaţi în etapa anterioară, care nu s-au înscris în perioada prevăzută de metodologie sau care şi-au încheiat situaţia şcolară ulterior etapei anterioare, conform metodologiei.

Pe 8 septembrie se va face repartizarea candidaţilor care şi-au depus cereri, în ordinea descrescătoare a mediei de admitere sau a mediei generale de absolvire a claselor V-VIII. Până pe data de 11 septembrie, candidaţii trebuie să îşi depună dosarele la liceul la care au fost admişi.

 

Locurile reportate pentru etapa a doua

Absolvenţii de gimnaziu care-şi încercă norocul la cea de-a doua etapă admitere la liceu au la dispoziţie aproape500 de locuri libere, care nu şi-au găsit candidaţi în cadrul primei etape de repartizare în clasa a IX-a.

Ca procent, 9,1% dintre locurile scoase la concurs de licee au rămas neocupate. Lista lor completă poate fi consultată pe www.admitere.edu.ro. Multe locuri neocupate sunt laColegiul „Vasile Lovinescu” Fălticeni (105 locuri), Liceul Tehnologic Nr. 1 din Câmpulung Moldovenesc (60 de locuri), Liceul Tehnologic din Cajvana, Colegiul Tehnic „Alexandru Ioan Cuza” Suceava,  Colegiul Silvic „Bucovina” Câmpulung Moldovenesc, Liceul Tehnologic din Dumbrăveni, Liceul Tehnologic Dolhasca, la Liceul Tehnologic Solca, Liceul Tehnologic Moldoviţa, Liceul Tehnologic Dorna Candrenilor, Liceul Teoretic „Ion Luca” Vatra Dornei. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Start pentru cea de-a doua sesiune de admitere. 500 de locuri au rămas libere în liceele din judeţ.
 Vizualizări articol: 1308 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Start pentru cea de-a doua sesiune de admitere. 500 de locuri au rămas libere în liceele din judeţ0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei