Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 sep 2017 - Anul XXII, nr. 199 (6615)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Campanie umanitară

Când voi fi mare vreau să fiu DOCTOR, acum am nevoie de RECHIZITE!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Copilul tău ce îşi doreşte să fie când va fi mare? Doctor, profesor, arhitect... toţi copiii au vise... dar până la împlinirea viselor trebuie să termine o şcoală. Investeşte în educaţie şi ajută un copil să-şi continue studiile! ACUM au nevoie de rechizite!

În perioada 1 – 30 septembrie, Shopping City Suceava în colaborare cu hypermarket-ul Carrefour şi Asociaţia „Mihail şi Gavril” organizează o campanie umanitară, cu scopul de a aduna rechizite şcolare pentru cei 115 copii de la centrul preotului Mihai Negrea, Casa "Vladimir" din Vatra Dornei (fostul Podu Coşnei). Aceşti copii primesc din partea centrului o masă gratuită, ajutor la teme, haine şi rechizite, iar o parte dintre ei sunt şi cazaţi în cadrul centrului, fiind în grija lor încă de mici. Pentru aceşti copii, părintele Mihai Negrea a fost tată până în luna ianuarie a acestui an, când a trecut la cele veşnice, el fiind cel care a iniţiat toate acţiunile de binefacere legate de Podu Coşnei. În prezent, responsabilităţile şi greutăţile au rămas pe doamna preoteasă şi pe părinţii de la mănăstire, care fac eforturi să le ofere copiilor toate cele necesare.

Cum poţi ajuta un copil să îşi continue studiile? Vino şi DONEAZĂ rechizite!

Poţi şi tu să contribui la bucuria unor copii mai puţin norocoşi, donând rechizite noi pentru ei. Ei au nevoie de ghiozdane, penare, caiete dictando, caiete de matematică, caiete studenţeşti, coperte pentru caiete, stilouri şi rezerve, pixuri de diferite culori, creioane simple, creioane colorate, ascuţitoare, radiere, carioci, blocuri de desen, acuarele, pensule, foarfece, lipici, hârtie glasată, carton colorat.

Carrefour Suceavas-a alăturat acestei campanii umanitare şi va oferi centrului de copii următoarele rechizite: peste 730 de caiete, peste 1.300 de instrumente de scris şi de desen (creioane, pixuri şi pensule), 50 de blocuri de desen şi 100 de seturi de acuarele. În cadrul campaniei, sunt amenajate două puncte de colectare, unul amplasat pe galerie, lângă Info Point, în faţa magazinului Pepco, şi unul pe linia caselor de marcat a hipermarketului Carrefour Suceava, unde clienţii pot să doneze rechizite.

Dacă anul trecut Shopping City Suceava s-a implicat în proiectul “Bursa Prieteniei” pentru copii de liceu alături de Asociaţia “Salvaţi Copiii”, Suceava, anul acesta, în prag de şcoală, Shopping City Suceava atrage atenţia asupra cauzei copiilor din centrul părintelui Mihai Negrea (Podul Coşnei), oferind rechizite şcolare în valoare de 2.000 de lei.

Campania de donaţie se va desfăşurape toată luna septembrie, iar donaţiile către centru, respectiv către Asociaţia „Mihail şi Gavril” (Podu Coşnei) prin intermediul căreia sunt ajutaţi copii orfani şi nevoiaşi, se vor face în 2 tranşe: o dată înainte de începerea şcolii – 7 septembrie -  şi o dată la finalul campaniei.

Astfel, în data de 7 septembrie, rechizitele vor fi donate de sponsorii campaniei,  hipermarketul Carrefour Suceava şi Shopping City Suceava, împreună cu rechizitele donate de clienţi, către centrul de zi de la Casa Vladimir, Vatra Dornei (Podu Coşnei), pentru ca şi ei să fie pregătiţi de prima zi de şcoală.

Dacă încă nu ai terminat cumpărăturile pentru școală, adaugă pe lista ta câteva rechizite în plus și donează-le la punctele de colectare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Când voi fi mare vreau să fiu DOCTOR, acum am nevoie de RECHIZITE!.
 Vizualizări articol: 1710 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Când voi fi mare vreau să fiu DOCTOR, acum am nevoie de RECHIZITE!5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei