Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 sep 2017 - Anul XXII, nr. 199 (6615)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Cu inima deschisă

33 de copii din Târgovişte, nevoiaşi, orfani, unii cu dizabilităţi, au vizitat Bucovina

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

33 de copii din Târgovişte, nevoiaşi, orfani, unii cu dizabilităţi, au vizitat, în perioada 31 august -  2 septembrie,Bucovina. Iniţiativa excursiei a venit de la Nicolae Marin, preşedintele Asociaţiei Tinerilor care Acordă o Şansă din municipiul Târgovişte (Dâmboviţa), care a dorit să vină în Bucovina pentru a vizita mănăstirile. Cum acesta nu a dorit să vină singur, şi-a luat cu el şi beneficiarii Asociaţiei Tinerilor care Acordă o Şansă din Târgovişte, pentru a le face o bucurie, pentru a-i scoate în societate. În municipiul Suceava, grupul de copii, însoţit de mai mulţi instructori, un medic, supraveghetori, a vizitat Biserica „Sf. Dumitru” din municipiul Suceava, unde preotulparoh Nicolae Horga i-a întâmpinat cu căldură, cu inima deschisă, le-a oferit în dar cărţi de rugăciune, iconiţe, cruciuliţe, brăţări cu semne creştine, făcându-le o imensă bucurie celor mici. „Aflând că unii nu au părinţi, alţii sunt bolnavi, am încercat să le oferim, atât cât ne-a permis timpul, dragostea noastră frăţească şi să le arătăm că în Biserică pot găsi oricând un sprijin, o mamă, pe Maica Domnului, un tată, pe Tatăl Ceresc. Copiii au fost foarte bucuroşi, ceea ce ne bucură şi pe noi”, ne-a spus părintele Horga, care a facilitat pentru grupul venit joi după-amiază în municipiul Suceava o masă caldă, la cantina ColegiuluiTehnic „Petru Muşat”. Vineri, grupul de copii a vizitat mai multe mănăstiri şi a luat masa, prin bunăvoinţa maicii Gabriela, la Mănăstirea „Naşterea Maicii Domnului” din Marginea. Sâmbătă, 2 septembrie, periplul copiilor orfani şi bolnavi din Târgovişte a continuat prin Bucovina, ajungând şi la o agapă creştină la Mănăstirea Sihăstria Putnei. În calitate de ghid şi de coordonator al grupului venit din Târgovişte în Bucovina, Gheorghe Nedeale-a oferit oaspeţilorinformaţii religioase despre fiecare monument istoric în parte şi nu numai. „Este prima acţiune de acest gen pe care o face Nicolae Marin, preşedintele Asociaţiei Tinerilor care Acordă o Şansă, şi sper să mai urmeze şi altele. Cazarea pentru copii ne-a fost facilitată de senatorul Virginel Iordache, iar mesele, o parte prin bunăvoinţa preotului minunat Nicolae Horga, restul din fonduri proprii, adică din buzunarul meu”, a completat  Gheorghe Nedea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 33 de copii din Târgovişte, nevoiaşi, orfani, unii cu dizabilităţi, au vizitat Bucovina.
 Vizualizări articol: 1537 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
33 de copii din Târgovişte, nevoiaşi, orfani, unii cu dizabilităţi, au vizitat Bucovina0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei