Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 1 sep 2017 - Anul XXII, nr. 197 (6613)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În curând

Surpriza lui Rîmbu pentru personalul medical din Spitalul de Urgenţă Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Timpii de răspuns şi intervenţie ai medicilor din Spitalul Judeţean ”Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava, la solicitările medicilor din Unitatea de Primiri Urgenţe, vor fi monitorizaţi prin implementarea sistemului de acces prin amprentă digitală, care nu poate fi ”păcălit”. Managerul spitalului, Vasile Rîmbu, a anunţat, ieri, în conferinţă de presă, că printre măsurile de eficientizare a activităţii profesionale a personalului medical se numără şi aceasta, care va fi funcţională cel mai târziu până la sfârşitul acestui an. Proiectul este gestionat de şeful Serviciului Managementul calităţii serviciilor medicale, din cadrul spitalului, bioinginerul Dragoş Vicoveanu, cel care a conceput şi brăţările electronice de identificare pentru pacienţi şi fişa medicală electronică în format card.

Pentru a verifica viteza de reacţie la urgenţe a personalului medical, Rîmbu a recurs şi la exerciţii de alarmare nocturne inopinate. El a declarat, ieri, că intenţionează să vină în continuare în timpul nopţii în spital, în diferite secţii, şi să solicite medicului de gardă simularea imediată a unei urgenţe.

 

Garda în care medicul depăşeşte timpii de răspuns din motive imputabile lui nu va fi plătită

Cu cronometrul în mână, managerul măsoară timpul în care ajung la faţa locului cei solicitaţi să intervină. Până acum, se pare că cel mai bine s-au prezentat cei din UPU, care au ajuns în 3 minute la o solicitare de un presupus infarct într-o secţie de la etajele superioare ale spitalului. Pentru că din alte secţii au fost şi medici care într-o gardă de weekend au ajuns în 10 minute la locul solicitării, la începutul acestei săptămâni managerul a convocat toţi doctorii ”la o discuţie”. ”Au înţeles, cred, ce aşteptări avem de la ei. Le-am spus că dacă nu răspund cu promptitudine, vor ajunge să facă gărzile gratuit, că nu le plătesc degeaba. Sâmbăta şi duminica, o gardă e 200 de euro. Vom continua exerciţiile de alarmare noaptea; oricând se pot trezi cu mine în secţie, să văd ce fac”, a declarat Rîmbu.

Prin sistemul de acces pe baza identificării amprentei digitale, se va monitoriza inclusiv intrarea personalului medical în sala de operaţie şi în cabinetele de investigaţii medicale. Prin urmare, se va şti exact la cât timp de când a ajuns la UPU un pacient a fost investigat la computerul tomograf sau a ajuns în sala de operaţie şi s-a intervenit chirurgical.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Surpriza lui Rîmbu pentru personalul medical din Spitalul de Urgenţă Suceava.
 Vizualizări articol: 3087 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Surpriza lui Rîmbu pentru personalul medical din Spitalul de Urgenţă Suceava4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei