Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 1 sep 2017 - Anul XXII, nr. 197 (6613)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

USV

Aproape 300 de locuri la buget şi peste 900 la cu taxă, la sesiunea de admitere din toamnă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În perioada 6-14 septembrie, la Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava (USV) se va desfăşura cea de-a doua sesiune de admitere din acest an.

La nivel de licenţă, după o primă sesiune ce a avut loc în iulie, USV scoate la concurs 279 de locuri bugetate şi 952 cu taxă.

Viitorii studenţi ai instituţiei vor fi admişi după aceleaşi criterii ca cele de la sesiunea din vară. Facultăţile au stabilit ca admiterea din acest an să se facă pe baza notelor obţinute la examenul de bacalaureat, examenul maturităţii fiind decisiv pentru viitorii candidaţi. Excepţie fac o serie de specializări unde este necesar un test de aptitudini eliminatoriu.

De asemenea, câteva programe de studiu nu vor mai fi incluse în cea de a doua rundă de admitere a instituţiei, toate locurile din ofertă (atât cele bugetate, cât şi cu taxă) fiind ocupate din prima sesiune.

La programele de licenţă, la învăţământ la distanţă mai sunt 376 de locuri neocupate, iar la programele de masterat s-au reportat 26 de locuri la buget şi 631 la cu taxă.

La specializările de conversie profesională mai sunt 378 de locuri libere.

Cei interesaţi de admitere sunt invitaţi să acceseze pagina www.admitere.usv.ro, unde vor găsi informaţii actualizate pe toată durata sesiunii. La aceeaşi adresă, candidaţii pot accesa date despre locurile disponibile pentru candidaţii din Republica Moldova.

 

Calendarul

Înscrierea candidaţilor este programată în perioada 6-14 septembrie, între orele 08.00 şi 16.00, fără sâmbătă şi duminică. Probele vor avea loc pe 14 septembrie, când vor fi afişate şi rezultatele.

Contestaţiile se primesc pe data de 15 septembrie, între orele 08.00 şi 12.00.

Pentru a deveni studenţi USV, candidaţii trebuie să se înmatriculeze între 18 şi 20 septembrie. Trebuie menţionat faptul că înmatricularea este obligatorie, iar candidaţii neînmatriculaţi îşi vor pierde statutul de beneficiar al unui loc cu sau fără taxă obţinut în urma etapei de înscrieri.
Afişarea rezultatelor finale are loc pe 20 septembrie

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aproape 300 de locuri la buget şi peste 900 la cu taxă, la sesiunea de admitere din toamnă.
 Vizualizări articol: 1614 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aproape 300 de locuri la buget şi peste 900 la cu taxă, la sesiunea de admitere din toamnă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei