Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 30 aug 2017 - Anul XXII, nr. 195 (6611)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Proiect prioritar

Podul peste râul Suceava se va numi Podul Centenar

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Noul pod care se doreşte a fi construit peste apa Sucevei se va numi Podul Centenar. Primarul Sucevei, Ion Lungu, a catalogat drept „sterpe” discuţiile de aproape 20 de minute din şedinţa de Consiliu Judeţean de luni pe tema numelui şi a amplasamentului podului, care nici nu este făcut încă.

„Podul nu va fi mutat mai aproape de Calea Unirii, nici nu se va numi Podul Unirii. Îmi pare rău că sunt aceste discuţii sterpe în Consiliul Judeţean şi încerc să înţeleg anumite fricţiuni de acolo, mai ales din taberele PSD, care au recul la primărie. Acest pod se numeşte Podul Centenar, nu putem să-l punem la doi metri de celălalt, are un traseu clar stabilit, este o variantă de dirijare a traficului către Botoşani”, a spus, marţi, primarul Ion Lungu.

Edilul sucevean a precizat că a depus luni la Prefectură priorităţile municipalităţii sucevene în privinţa Centenarului, iar primul proiect din listă este chiar realizarea Podului Centenar.

„Aşa se numeşte, ca să nu mai fie nici un fel de discuţii, că este al Unirii sau nu. Este podul care ne trebuie. Nu mă surprinde că s-au iscat astfel de discuţii, pentru că şi documentele principale ale Primăriei pe POR – SIDU şi PMUD au fost contestate, pe o chestiune total nejustificată. Încep să înţeleg că anumite reglări politice de prin Consiliul Judeţean se răsfrâng la municipiul Suceava. Fiind în acelaşi partid cu Gheorghe Flutur au gândit ei că e bine să lovească la pachet. Noi ne vedem de treabă şi mergem înainte. Eu cred în aceste proiecte, iar oamenii de bine din oraş şi din judeţ sunt convins că ne vor sprijini”, a concluzionat primarul municipiului reşedinţă de judeţ.

Proiectul Podului Centenar a fost separat de cel al drumului care se doreşte a fi o alternativă la Calea Unirii – principala arteră de circulaţie a Sucevei, sufocată de traficul intens, mai ales în zona comercială, pentru a se obţine mai rapid o finanţare a acestei lucrări de anvergură.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Podul peste râul Suceava se va numi Podul Centenar.
 Vizualizări articol: 2481 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Podul peste râul Suceava se va numi Podul Centenar0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei