Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 25 aug 2017 - Anul XXII, nr. 191 (6607)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Probleme cu legea

GJ, spaima poliţiştilor din Vicov, s-a ales cu un nou dosar penal

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ovidiu-Gheorghe Ursachi, zis GJ, nimeni altul decât spaima poliţiştilor din zona Vicov, a revenit în actualitate. Fireşte, cu un nou dosar penal cu care s-a ales după ce a făcut scandal în gospodăria unui amic din Putna la care a mers pentru a mai bea un păhărel.

Poliţia a fost chemată de urgenţă la Putna de soţia amicului lui GJ, după ce acesta din urmă devenise incontrolabil. Oamenii legii au reuşit să ţină sub control totul şi l-au evacuat pe Ursachi din locuinţa respectivă.

Poliţiştii au observat că GJ a ajuns din Vicovu de Sus la Putna la volanul autoturismului proprietate personală, un Mercedes Benz înmatriculat în Marea Britanie. Testat cu aparatul etilotest, Ovidiu-Gheorghe Ursachi avea o concentraţie de 0,91 g/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Rădăuţi, unde a refuzat să-i fie prelevate probe de sânge.

Mai mult, după verificarea în baza de date, s-a constatat că GJ avea permisul de conducere reţinut şi nu avea dreptul să conducă un autovehicul pe drumurile publice.

Ovidiu-Gheorghe Ursachi este cercetat în acest nou dosar pentru săvârșirea infracțiunilor de  „violare domiciliu”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „refuz sau sustragerea de la prelevarea mostrelor biologice”.

Bărbatul în vârstă de 35 de ani a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, iar ieri s-a dispus măsura controlului judiciar în ceea ce-l priveşte.

 

Ovidiu-Gheorghe Ursachi, un „prieten” al poliţiştilor şi procurorilor

Ovidiu-Gheorghe Ursachi este un obişnuit al anchetelor şi dosarelor penale. La un moment dat, în cursul anului 2011, pe numele său existau nu mai puţin de cinci dosare penale. Unul dintre ele a venit după o cursă nebună, de aproximativ 50 de km. Pentru că nu a oprit la semnal, o patrulă de ordine publică din Rădăuţi s-a luat după maşina marca Alfa Romeo, cu numere de Anglia, condusă de Ovidiu-Gheorghe Ursachi. Acesta a încercat să scape de urmăritori, reuşind chiar să treacă şi de un filtru de poliţie. În final, a intrat pe o uliţă din Vicovu de Sus, a abandonat maşina şi a vrut să scape cu fuga. Nu a reuşit, şi asta pentru că poliţiştii şi-au folosit armamentul din dotare, iar focul tras în direcţia sa l-a nimerit în zona toracelui, pentru a-i salva viaţa medicii fiind nevoiţi să-i scoată un rinichi şi o parte din intestinul subţire.

În celelalte dosare penale, GJ era cercetat pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice în perioada de suspendare a permisului, dar şi pentru alte fapte.

Ovidiu-Gheorghe Ursachi a fost cercetat şi de procurorii Direcţiei pentru Investigarea Infracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism Suceava. Se întâmpla în urmă cu patru ani, când a fost arestat alături de Constantin Georgiţă, zis „Ciuperi”, după ce au încercat să-i vândă suceveanului Ionuţ Păstrăv, din gruparea de traficanţi de droguri condusă de Ilie Popovici, 100 de plicuri conţinând 4-Methylethcathinone, un drog extrem de puternic. Lista dosarelor penale în care a fost implicat Ursachi este completată cu cel în care a ademenit trei fete de liceu din Vicov şi Rădăuţi să consume droguri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului GJ, spaima poliţiştilor din Vicov, s-a ales cu un nou dosar penal.
 Vizualizări articol: 6196 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
GJ, spaima poliţiştilor din Vicov, s-a ales cu un nou dosar penal0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei