Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 aug 2017 - Anul XXII, nr. 187 (6603)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Prima selecţie

Dosar respins în cazul unuia dintre cei cinci candidaţi pentru funcţia de director al Agenţiei Judeţene pentru Plăţi şi Inspecţie Socială

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doar patru dintre cei cinci candidaţi înscrişi la concursul pentru ocuparea funcţiei de director executiv al Agenţiei Judeţene pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Suceava, care va avea loc astăzi, la Bucureşti, au mai rămas în cursă. Dosarul candidatului Ovidiu Dănuţ Ungureanu a fost respins de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici pe motiv de tardivitate a depunerii dosarului de concurs. Au fost admise dosarele celorlalţi patru candidaţi, respectiv al actualului director interimar, Mirela Angelica Florea, al fostului administrator public al judeţului Suceava Dan Ionuţ Adomniţei, dosarul lui Ioan Barbă şi al lui Marian Cătălin Prisacaru.

Acesta din urmă şi-a depus dosarul şi pentru o altă funcţie de director executiv, la Agenţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Suceava. Acest concurs va avea loc în data de 6 septembrie a.c. şi are înscrişi trei candidaţi: Marian Cătălin Prisăcaru, Iulian Cezar Daraba şi Petru Enache.

Condiţiile de participare la concursul pentru funcţia de director al Agenţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Suceava sunt: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, în condiţiile legii şi vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, de minimum trei ani.

Remarcăm faptul că Ovidiu Dănuţ Ungureanu şi Ioan Barbă se înscriu în mod constant la concursuri organizate de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici pentru ocuparea unor funcţii vacante de directori, pentru instituţii care nu au nici o legătură una cu alta. Cei doi au fost şi printre aspiranţii la şefia Casei de Pensii Suceava. În data de 12 septembrie a.c., ANFP organizează şi concursul pentru ocuparea funcţiei de director executiv al Direcţiei de Sănătate Publică Suceava. Până la această oră, nu avem informaţii dacă există vreun candidat înscris.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dosar respins în cazul unuia dintre cei cinci candidaţi pentru funcţia de director al Agenţiei Judeţene pentru Plăţi şi Inspecţie Socială.
 Vizualizări articol: 2413 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dosar respins în cazul unuia dintre cei cinci candidaţi pentru funcţia de director al Agenţiei Judeţene pentru Plăţi şi Inspecţie Socială0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Supă rece Gazpacho (albă) Un răsfăț răcoros pentru zile fierbinți este această rețetă de origini andaluze, care se pregătește repede, este consistentă și nu necesită stat în bucătărie la căldură. Un blender sau un mixer vertical e piesa centrală pentru pregătire.Avem... Citeşte