Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 12 aug 2017 - Anul XXII, nr. 182 (6598)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Expo Mineralia

Fosile de dinozauri, pietre preţioase şi bijuterii, la târgul de la Iulius Mall Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

O nouă ediţie a Expo Mineralia se desfăşoară zilele acestea la parterul centrului comercial Iulius Mall Suceava, de vineri până marţi, 15 august.

Numai că, pe lângă fel de fel de pietre preţioase sau semipreţioase, minerale cu forme şi culori interesante, bijuterii, figurine şi multe alte artefacte, organizatorii au venit şi cu un alt element de atracţie – fosile ale unor animale preistorice.

Aşa se face că pe lângă dinţi de rechini, otrăvitorii peşti-balon sau alte suveniruri exotice, vizitatorii mallului pot vedea şi cumpăra dinţi de dinozauri - Spinosaurus,  Mosasaur, chiar de la temutul Megalodon, unul din cei mai mari şi mai puternici prădători din istorie.

Pentru cei care apreciază mai mult frumosul, vedeta acestei ediţii este smaraldul,  considerat o piatră preţioasă cu efecte terapeutice, fiind, totodată, nestemata preferată de Cleopatra. Astfel, cei care vor să le surprindă pe doamne şi domnişoare cu un cadou aparte vor putea alege din nenumăratele modele de bijuterii rafinate şi strălucitoare, înnobilate cu piatra în nuanţe de verde.

Printre cele peste 150.000 de articole prezentate la târg se remarcă numeroase roci, flori de mină, geode, cristale, lemn pietrificat, ouă septaria, pietre preţioase şi semipreţioase, care provin din peste 50 de ţări ale lumii.

De exemplu, frumoasele geode de calcit (cuarţ), albe, imaculate, cu scobitură în interior, se ţin pe holul casei, pentru că înlătură energiile negative, în vreme ce ametistul, cu ale sale nuanţe mov, se spune că ajută la dezvoltarea gândirii copiilor, iar galbenul citrin aduce noroc la bani, fiind simbolul prosperităţii.

Pe lângă exponatele rare, doamnele şi domnişoarele au de ales dintr-o gamă variată de accesorii elegante şi strălucitoare. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fosile de dinozauri, pietre preţioase şi bijuterii, la târgul de la Iulius Mall Suceava.
 Vizualizări articol: 2878 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fosile de dinozauri, pietre preţioase şi bijuterii, la târgul de la Iulius Mall Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei