Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 9 aug 2017 - Anul XXII, nr. 179 (6595)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În luna iulie

Inspectorii DSP au efectuat peste 550 de controale la pensiuni, piscine, pieţe, magazine cu produse din tutun şi cosmetice

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Inspectorii Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Suceava şi-au concentrat controalele, luna trecută, pe pensiuni, piscine, pieţe agroalimentare, precum şi la produse din tutun şi produse cosmetice.

Inspectorul-şef al Serviciului Control în Sănătate Publică din cadrul DSP Suceava, dr. Dinu Sădean, a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că în luna iulie inspectorii sanitari au făcut 569 de controale şi au soluţionat 19 sesizări, printre care una în domeniul turismului şi 14 referitoare la condiţiile de mediu etc.

Dr. Sădean a arătat că au fost efectuate trei verificări la unităţi de panificaţie din judeţ şi 183 de controale privind produsele biocide. Alte 189 de controale au vizat produsele din tutun.

Tot în cursul lunii iulie au fost controlate 13 piscine şi bazine de înot publice, iar 14 unităţi care deţin piscine şi bazine de înot au încheiat până la 1 august a.c. contracte cu DSP Suceava pentru monitorizarea calităţii apei de îmbăiere.

În cadrul controalelor tematice de sezon s-au mai verificat 41 de pensiuni, cinci producători pentru materiale în contact cu alimentul şi cinci pieţe agroalimentare din judeţ. În urma controalelor, inspectorii sanitari au aplicat 10 sancţiuni, din care şase avertismente şi patru amenzi în valoare totală de 2.000 de lei. Dr. Sădean a precizat că din cele patru amenzi, trei au fost la unităţi alimentare, iar una la o unitate de turism.

Inspectorul-şef al Serviciului Control în Sănătate Publică a explicat că numărul mic de sancţiuni aplicate este ca urmare a faptului că serviciul pe care îl conduce se axează pe activitatea de prevenire şi îndrumare. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Inspectorii DSP au efectuat peste 550 de controale la pensiuni, piscine, pieţe, magazine cu produse din tutun şi cosmetice.
 Vizualizări articol: 1367 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Inspectorii DSP au efectuat peste 550 de controale la pensiuni, piscine, pieţe, magazine cu produse din tutun şi cosmetice1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei