Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 2 aug 2017 - Anul XXII, nr. 173 (6589)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Nesupravegheaţi

Trei copii au fost răniţi în urma unor accidente petrecute în gospodărie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei copii din judeţul Suceava au ajuns la spital, luni, în urma unor accidente petrecute în gospodărie.

Primul incident, căruia i-a căzut victimă un copil de 4 ani, s-a petrecut în curtea unei familii din comuna Bogdăneşti, poliţiştii fiind înştiinţaţi luni după-amiază, în jurul orei 16.00, despre faptul că la Unitatea de Primire Urgenţe a spitalului Judeţean Suceava a fost internat un băiat de 4 ani, din comuna Bogdăneşti, acesta fiind diagnosticat cu plagă muşcată câine umăr drept.În urma cercetărilor făcute de poliţişti, aceştia au constatat că în jurul orei 14.00 părinţii băiatului din Bogdăneşti se aflau la domiciliu împreună cu cei patru copii minori pe care îi au împreună.În timp ce aceştia se aflau în locuinţă şi luau prânzul, băieţelul de 4 ani s-a ridicat de la masă, luând o felie de pâine şi una de salam, şi a ieşit din locuinţă. Ajuns în spatele casei, el a fost muşcat de câinele familiei care era legat în acel loc, fiind rănit în zona umărului drept. În urma incidentului, părinţii au dus copilul de urgenţă la dispensarul din comună, unde i-au fost acordate primele îngrijiri, iar de aici a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Suceava, unde a fost internat, stabilindu-se diagnosticul de plagă muşcată umăr drept. Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Câteva ore mai târziu, la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului de Urgenţă din Suceava a fost adus un băieţel în vârstă de 11 luni, din municipiul Fălticeni, care avea mai multe arsuri în zona pieptului şi a piciorului stâng. Părinţii copilului au fost contactaţi de poliţişti, în încercarea de a afla cum s-a petrecut accidentul. Aceştia au povestit că în aceeaşi seară, în jurul orei 21.30, se aflau la domiciliul din Fălticeni, mama copilului fiind în bucătărie, unde a gătit o budincă pe care a pus-o într-o cană, la răcit, pe masă. Într-un moment de neatenţie, copilul de 11 luni a tras cana cu ajutorul prosopului pe care se afla aceasta, iar lichidul din cană s-a vărsat pe el. Cei doi soţi l-au transportat pe copilul care a suferit mai multe arsuri la Spitalul municipal Fălticeni, de unde un echipaj al ambulanţei l-a transportat la Spitalul ,,Sf. Ioan cel Nou” din municipiul Suceava. Aici medicii l-au diagnosticat cu arsură termică gradul II la nivelul feţei, braţ drept, torace anterior drept şi antepicior stâng, micuţul fiind transferat la Spitalul ,,Sf. Maria” din  Iaşi, însoţit de ambii părinţi.

În aceeaşi seară, o fetiţă în vârstă de 9 ani, din comuna Ipoteşti, a fost victima unui accident petrecut în curtea părinţilor, după ce o balustradă neasigurată s-a prăbuşit peste ea. În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a constatat că, în jurul orei 20:30, fetiţa se afla în grădina locuinţei din comuna Ipoteşti, jucându-se lângă terasa locuinţei. Sprijinite de balustrada terasei erau câteva biciclete, care la un moment dat, din cauza greutăţii, au dus la desprinderea balustradei, care a căzut peste copilă. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de ambulanţă care i-a acordat acesteia îngrijiri de specialitate, ulterior fiind preluată şi transportată la spitalul din Suceava, pentru investigaţii suplimentare, fiind diagnosticată preliminar cu contuzie dorso-lombară.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei copii au fost răniţi în urma unor accidente petrecute în gospodărie.
 Vizualizări articol: 2493 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trei copii au fost răniţi în urma unor accidente petrecute în gospodărie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei