Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 1 aug 2017 - Anul XXII, nr. 172 (6588)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Locuri de muncă

Jumbo se pregăteşte să deschidă un hipermarket de jucării şi decoraţiuni, în locul fostului Real din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Jumbo, cel mai mare retailer de jucării de pe piaţa românească, intenţionează să deschidă curând un hipermarket de jucării şi decoraţiuni, în locul fostului Real din Suceava. Lucrările de amenajare interioară a noului hipermarket sunt în plină desfăşurare, iar pe lângă angajările făcute deja, alte posturi sunt în continuare disponibile la Suceava, conform anunţurilor făcute de companie pe reţelele de căutare a unui loc de muncă.

Recent, grecii de la Jumbo au inaugurat cel de-al optulea lor magazin în România, de aproximativ 16.000 de mp, la Constanţa, pe locul fostului hipermarket Real din oraş.

În aceeaşi situaţie se află şi fostul hipermarket Real Suceava, unul dintre cele patru magazine care nu au fost preluate de Auchan.

Până la jumătatea anului viitor, compania vrea să deschidă alte trei magazine în România, cel din judeţul Suceava – comuna Şcheia, numărându-se printre acestea.

Conform intenţiilor exprimate anterior de oficialii companiei, Jumbo Suceava va fi inaugurat în toamna acestui an. Grecii de la Jumbo vor să ajungă la 25 de magazine în România după ce vânzările companiei au ajuns la 270 de milioane de lei în 2016, la patru ani de la intrarea pe piaţa locală.

La începutul acestui an, cele patru hipermarketuri Real care mai făceau parte din grupul Metro au fost vândute, cel din Constanţa şi cel din Suceava fiind preluate de Jumbo, care dorea să îşi extindă reţeaua în Moldova şi Dobrogea.

Jumbo a intrat pe piaţa românească în 2013, fiind prezent în oraşe precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Ploieşti sau Piteşti.

Pe lângă jucării, care reprezintă cea mai mare parte a afacerilor, magazinele Jumbo oferă produse pentru îngrijirea copiilor, rechizite, produse de sezon, decoraţiuni şi produse pentru locuinţă.

Compania grecească şi-a majorat cu 36% vânzările din România în anul fiscal încheiat la 30 iunie, perioadă în care a inaugurat un nou magazin, la Constanţa.

La nivel internaţional, conform Profit.ro, Jumbo operează în prezent o reţea de 73 de magazine, din care 51 în Grecia, 5 în Cipru, 9 în Bulgaria şi 8 în România. Grupul elen a raportat vânzări de 681,43 milioane de euro în perioada iulie 2016 - iunie 2017, în creştere cu 6,88%, de la 637,56 milioane de euro cu un an în urmă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Jumbo se pregăteşte să deschidă un hipermarket de jucării şi decoraţiuni, în locul fostului Real din Suceava.
 Vizualizări articol: 11008 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Jumbo se pregăteşte să deschidă un hipermarket de jucării şi decoraţiuni, în locul fostului Real din Suceava3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei