Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 31 iul 2017 - Anul XXII, nr. 171 (6587)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Au picat la etilotest

Ploaie de şoferi băuţi pe şoselele din judeţ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Acţiunea de depistare a şoferilor care s-au urcat la volan după ce au consumat băuturi alcoolice a continuat şi la finalul săptămânii trecute. Din păcate, şi de această dată a fost o adevărată ploaie de persoane inconştiente, motiv pentru care poliţiştii au anunţat că vor intensifica acţiunile de control în trafic.
La Gura Humorului, o fetiţă de 14 ani care circula cu o bicicletă a intrat în plin într-un Mitsubishi Colt care staţiona şi la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 57 de ani.
Evenimentul a avut loc sâmbătă seară, iar fetiţa a fost transportată de urgenţă la Spitalul orăşenesc Gura Humorului, unde, în urma acordării îngrijirilor medicale, i s-a stabilit următorul diagnostic: „hematom picior stâng, excoriaţii picior stâng”, fără a rămâne însă internată.
În timp ce fetiţa era în drum spre spital, şoferul s-a făcut nevăzut de la locul incidentului, dar poliţiştii l-au găsit câteva minute mai târziu pe o altă stradă din Gura Humorului.
Şoferul a recunoscut că a fost implicat în acel eveniment rutier, iar la testarea cu aparatul etilotest rezultatul a fost de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „conducere pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge” şi „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia”.
Tot sâmbătă seară, poliţiştii au întocmit alte patru dosare penale, şi tot pentru că au depistat la volan şoferi care în prealabil consumaseră băuturi alcoolice.
La Pârteştii de Jos, oamenii legii au oprit pentru control un autoturism marca Opel Vectra condus de un bărbat de 51 de ani, din Comăneşti.
La testarea cu aparatul etilotest rezultatul a fost de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care şoferul a fost dus la spital, unde i s-au recoltat şi probe de sânge.
Tot cu o alcoolemie mare a fost prins şi un bărbat care conducea un VW Golf pe un drum comunal din Pătrăuţi. Mai exact, aparatul etilotest a arătat o valoare de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat. Mai mult, s-a constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.
Cu dosare penale s-au ales şi un bărbat de 29 de ani, din Gura Humorului, care avea o concentraţie de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat la testarea cu aparatul etilotest, dar şi un şofer în vârstă de 47 de ani, din Vadu Moldovei.
Acesta a refuzat iniţial să oprească la semnalele poliţiştilor, însă a fost ajuns după aproximativ 150 de metri. A fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ploaie de şoferi băuţi pe şoselele din judeţ.
 Vizualizări articol: 3704 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ploaie de şoferi băuţi pe şoselele din judeţ0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei