Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 31 iul 2017 - Anul XXII, nr. 171 (6587)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   23 imagini |   ø fişiere video

Decor de vis

Nuntă de poveste într-un decor spectaculos şi extravagant, realizat de cei mai buni designeri florali din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Câteva mâini iscusite, atenţia desăvârşită la cele mai fine detalii, creativitatea şi profesionalismul unor oameni cu viziune, îndrăgostiţi de frumuseţea florilor, pot transpune orice dorinţă în realitate, transformând un eveniment într-o fantezie de culori.

Iar când este vorba despre o nuntă, priceperea şi migala celor care sunt însărcinaţi cu realizarea celor mai frumoase ornamente florale sunt esenţiale.

Suceava nu duce lipsă de astfel de profesionişti ai artei florale, oameni cu o vastă experienţă, care pun în valoare orice eveniment şi care ştiu să se plieze perfect în funcţie de preferinţele şi bugetul mirilor.

Câţiva dintre aceştia şi-au dovedit priceperea şi talentul şi au lucrat împreună pentru a da viaţă unei nunţi de poveste, într-un cadru idilic.

Miri au fost Ionuţ Ghişovan şi Florentina Vlaşcu, iar cei pe mâna cărora s-au lăsat pentru realizarea unui decor de vis au fost Lavande by Maria (Maria Moroşan), Ştefania Zlei, Floral Couture şi Queen Concept Flowers.

 

„În Suceava avem profesionişti în ceea ce priveşte designul floral”

Florentina Vlaşcu, managera depozitului de flori Queen Concept Flowers, a avut în grijă, de-a lungul anilor, zeci sau poate chiar sute de nunţi, asigurându-le perechilor de tineri îndrăgostiţi aranjamente florale originale şi deosebite.

Pentru cea mai importantă zi din viaţa sa, Florentina a mers pe mâna celor mai buni designeri florişti din Suceava şi nu a dat greş.

Din mâna acestora au ieşit arcade spectaculoase, decoruri şi aranjamente impunătoare, combinaţii de flori surprinzătoare şi un buchet de mireasă extravagant.

„Ceea ce vreau să evidenţiez este că în Suceava avem profesionişti în adevăratul sens al cuvântului în ceea ce priveşte designul floral. Sunt oameni foarte implicaţi şi talentaţi, care pun preţ pe fiecare floare şi iau în calcul cele mai mici detalii. Am lucrat cu designeri florişti excepţionali pe care vreau să-i recomand oricui, indiferent de pretenţii, buget şi preferinţe”, a subliniat Florentina Vlaşcu.

 

Ornamente spectaculoase din zeci de specii de flori

Nunta Florentinei şi a lui Ionuţ a avut loc la pensiunea La Filuţă din Mălini. Frumuseţea locului a fost dublată de ornamentele colorate care au împodobit curtea şi restaurantul unde s-a desfăşurat evenimentul.

Maria Moroşan de la Lavande by Maria a decorat cu flori arcadele şi stâlpii din curtea localului, iar ornamentele de la masa mirilor au fost făcut de cei de la Floral Couture.
Ştefania Zlei a fost cea care a creat buchetul de mireasă, lumânările naşilor şi modelul aranjamentelor din sală.
Florile au fost furnizate de depozitul Queen Concept Flowers. Fetele de la Queen Concept Flowers au realizat şi o cupolă de umbrele multicolore care au fost înălţate deasupra aleii unde s-a desfăşurat cununia.

Dincolo de priceperea designerilor, importantă a fost şi alegerea unor flori care să creeze atmosfera dorită.

S-a folosit vandamov, fuxia şi roşie, o orhidee rară şi exclusivistă, adusă tocmai din Kenya.

S-au mai folosit gloriosa sau crinul de foc, aşa cum mai este cunoscută, trandafiri, anthurium, veronica, passiflora sau floarea pasiunii şi proteea, o floare deosebită care se găseşte rar, adusă din Ecuador.

În ornamente au mai fost flori precum clematis, viburnum, trandafiri englezeşti, flori de ceară, allium, celosia, cunoscută drept creasta cocoşului, hortensii, miniroze englezeşti, eustoma, helleborus (spânzul sau trandafirul Crăciunului), orhidee dendrobium, delphinium (cunoscut ca nemţişor), amarant etc.

„A fost o varietate mare de flori, cu texturi diferite. Am folosit roşu, mov, fuxia şi roz, culori care mă caracterizează pentru că sunt o femeie puternică şi extravagantă”, a mărturisit Florentina.

Cu toate că mai mulţi designeri şi-au pus amprenta asupra evenimentului, decorul a avut o temăunitară.

 

Bucate delicioase şi voie bună

La eveniment au participat circa 400 de persoane, invitaţii apreciind în unanimitate decorul de poveste.

Au fost impresionaţi în egală măsură de arcada de umbreluţe, de arcadele doldora de flori în culori aprinse, de masa mirilor şi, nu în ultimul rând, de buchetul miresei.

Desigur, în tabloul nunţii au avut un rol foarte important cei care au întreţinut atmosfera - Orchestra Tharmis din Chişinău, condusă de Valentin Uzun, Ansamblul Plăieşii din Chişinău, împreună cu Nicolae Gribincea, Fanfara din Mălini şi Grupul Fluieraşii din Mălini.

Invitaţii au servit preparate tradiţionale, pregătite de bucătarii pensiunii La Filuţă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nuntă de poveste într-un decor spectaculos şi extravagant, realizat de cei mai buni designeri florali din Suceava.
 Vizualizări articol: 13787 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.42/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.4 din 19 voturi
Nuntă de poveste într-un decor spectaculos şi extravagant, realizat de cei mai buni designeri florali din Suceava1.4519

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei