Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 26 iul 2017 - Anul XXII, nr. 167 (6583)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Protocol

Ministerul Turismului acordă judeţului Suceava dreptul de a folosi marca „România, exploraţi Grădina Carpaţilor”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Consiliul Judeţean Suceava va aproba în ședinţa de la finalul acestei săptămâni încheierea unui protocol de colaborare cu Ministerul Turismului. Șeful administraţiei judeţene, Gheorghe Flutur, a explicat că scopul acestui protocol este colaborarea între cele două părţi pentru creșterea vizibilităţii României ca destinaţie turistică prin promovarea brandului turistic naţional, și în special a judeţului și a evenimentelor organizate de CJ Suceava. Flutur a spus că în baza acestui protocol, Ministerul Turismului acordă judeţului Suceava, în mod gratuit, dreptul de a utiliza mărcile „România, exploraţi Grădina Carpaţilor” și „Romania, explore the Carpathian Garden” în scop publicitar, în vederea promovării României. Cele două mărci vor putea fi folosite pe materialele de promovare, spoturi publicitare sau alte materiale realizate de Consiliul Judeţean pentru promovarea evenimentelor pe care le organizează.

În baza aceluiași protocol, Ministerul Turismului oferă Consiliului Judeţean Suceava dreptul de a folosi, reproduce și difuza fotografiile, spoturile și filmele de promovare aflate în arhiva ministerului. Nu în ultimul rând, Ministerul Turismului și CJ Suceava ar urma să organizeze acţiuni comune pentru diverse evenimente, care vor fi stabilite de minister.

Președintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat în cursul zilei de ieri că pentru promovarea acestei zone a ţării este extrem de importantă colaborarea administraţiei judeţene cu Ministerul Turismului. „Realizarea unor acţiuni comune de promovare a brandului turistic naţional și a destinaţiei turistice Bucovina reprezintă modalităţi prin care se pot atinge obiectivele comune pentru creșterea vizibilităţii României ca destinaţie turistică, în general, și a judeţului Suceava și a evenimentelor organizate de Consiliul Judeţean, în special”, a spus Flutur.

El a amintit că Bucovina a participat în anul 2016 la șapte târguri și expoziţii naţionale și internaţionale de turism, și tot anul trecut au fost organizate, la nivel judeţean, șase evenimente și manifestări de amploare pentru promovarea și valorificarea potenţialului acestei zone, toate contribuind la creșterea numărului de turiști. Astfel, Gheorghe Flutur a spus că potrivit datelor statistice oficiale, judeţul Suceava a fost vizitat în anul 2016 de 342.710 turiști, înregistrându-se o creștere de 10,4% faţă de 2015 și de 43,6% faţă de anul 2012. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ministerul Turismului acordă judeţului Suceava dreptul de a folosi marca „România, exploraţi Grădina Carpaţilor”.
 Vizualizări articol: 1386 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ministerul Turismului acordă judeţului Suceava dreptul de a folosi marca „România, exploraţi Grădina Carpaţilor”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei