Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 26 iul 2017 - Anul XXII, nr. 167 (6583)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Fonduri

Fermierii pot accesa credite APIA prin good.bee Credit IFN

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Producătorii agricoli care sunt beneficiari ai schemelor de plată în cadrul Campaniei 2017 a APIA pot obţine credite din partea good.bee Credit IFN S.A., cea mai mare instituţie financiară nebancară de microfinanţare din România, parte a grupului Erste, în baza adeverinţei eliberate de Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură.

Finanţarea se acordă fără a fi necesară o contribuţie proprie din partea fermierilor, iar banii se obţin în una-două zile.

„Unul din obiectivele noastre fundamentale este să fim alături de toţi producătorii agricoli, indiferent de mărimea afacerii acestora. Știm că timpul nu aşteaptă pe nimeni, de aceea am pregătit pentru cei ce lucrează în domeniul agricol posibilitatea ca prin intermediul good.bee Credit să încaseze mai repede sumele aşteptate de la APIA. Astfel, good.bee Credit IFN este singura instituţie financiară nebancară care poate oferi un astfel de produs tuturor categoriilor de fermieri”, a declarat directorul executiv al good.bee Credit, Oleg Moraru.

Creditul se poate ridica până la 80% din valoarea sumei calculate conform adeverinţei eliberate de APIA, iar rata de dobândă este 3,04%.

Pentru mai multe informaţii, cei interesaţi pot contacta reprezentanţii good.bee Credit IFN S.A. din cele 22 unităţi teritoriale, la numărul de telefon 021.212.07.30, sau pot consulta www.goodbeecredit.ro.

Oleg Moraru a explicat că potrivit APIA, adeverinţele se eliberează pentru beneficiarii schemelor de plată gestionate în cadrul Campaniei 2017, schema de plată unică pe suprafaţă, plata redistributivă, plata pentru practici agricole benefice pentru climă şi mediu şi măsurile de mediu şi climă, respectiv pentru cei care intenţionează să acceseze credite în vederea finanţării activităţilor curente.

good.bee Credit IFN SA este o Instituţie Financiară Nebancară înscrisă în Registrul Special al BNR, parte a grupului Erste, înfiinţată în 2009, având ca obiectiv fundamental asigurarea unor servicii şi produse de creditare adaptate tuturor categoriilor de afaceri mici cu acces limitat la produsele bancare.

good.bee Credit IFN SA a construit o reţea puternică la nivel naţional formată din 22 centre regionale, acoperind 40 de judeţe, având consultanţi specializaţi dedicaţi să servească antreprenori cu afaceri mici şi foarte mici, astfel încât să le asigure sprijinul necesar dezvoltării acestor afaceri indiferent de mărimea şi localizarea geografică.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fermierii pot accesa credite APIA prin good.bee Credit IFN.
 Vizualizări articol: 1529 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Fermierii pot accesa credite APIA prin good.bee Credit IFN5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei