Din nou pe piață

Berea Solca va putea fi savurată începând de luni, după mai bine de 20 de ani de pauză



Berea Solca va fi o bere produsă după o rețetă tradițională și doar cu materii prime naturale, respectiv malț, hamei, drojdie și apă de Berchișești cu echilibru de minerale și săruri
Berea Solca va fi o bere produsă după o rețetă tradițională și doar cu materii prime naturale, respectiv malț, hamei, drojdie și apă de Berchișești cu echilibru de minerale și săruri

Berea Solca va putea fi cumpărată și savurată începând de luni, 31 iulie, când va reapărea pe piață după o pauză de peste 20 de ani sub brandul Bermas. Va fi o bere produsă după o rețetă tradițională și doar cu materii prime naturale, respectiv malț, hamei, drojdie și apă de Berchișești cu echilibru de minerale și săruri.
Berea Solca este produsă după procedeul clasic de fermentare care durează 42 de zile, ceea ce include atât fermentația primară, cât și fermentația secundară. Are un gust de plinătate, dat de folosirea doar a malțului, iar faptul că este folosit cel mai bun hamei îi asigură o savoare aparte.
Sticla în care va fi comercializată berea Solca este de 0,5 litri și va fi disponibilă în comerț la cartoane personalizate în care vor intra 6 sau 12 sticle. Berea are o concentrație de 4,8% alcool, iar pentru cunoscători face parte din categoria premium.
Pentru început, pe piața locală vor fi distribuite 80.000 de sticle de bere Solca, iar în funcție de răspunsul consumatorilor producția poate fi mărită. În ceea ce privește prețul, conducerea SC Bermas SA Suceava spune că acesta va fi un pic mai mare față de celelalte sortimente de bere produse de societate, respectiv Suceava, Bermas și Călimani.
Elena Anisoi, director general al SC Bermas SA Suceava, firma care a cumpărat la licitație marca Solca, a spus că recomandă cu căldură această bere și este convinsă că va avea succes pe piață.
„Vreau să mulțumesc echipei care a lucrat pentru ca acest tip de bere să ajungă pe piață, în special lui Remus Toma, un om cu o vastă experiență, dar și lui Dan Boicu, un tânăr de mare perspectivă. De altfel, designul pentru Berea Solca, plecând de la etichetă și până la ambalajele de carton, este meritul total al echipei care a lucrat la acest proiect”, a precizat Elena Anisoi.
Potrivit datelor furnizate de reprezentanții SC Bermas SA Suceava, procesul tehnologic de fabricare a berii Solca este esențial pentru a garanta un produs de calitate. Berea Solca are o culoare galben-aurie, cu spumă fermă și densă. Aroma este echilibrată și plăcută cu nuanțe de fructe proaspete, iar gustul este rafinat. Se recomandă a se consuma la temperaturi de 7-8 grade Celsius.
Informații despre noua bere din portofoliul Bermas se pot găsi și pe adresa de Facebook a fabricii de bere, respectiv https://www.facebook.com/berebermas/?fref=ts.


Berea Solca va fi o bere produsă după o rețetă tradițională și doar cu materii prime naturale, respectiv malț, hamei, drojdie și apă de Berchișești cu echilibru de minerale și săruri
Berea Solca va fi o bere produsă după o rețetă tradițională și doar cu materii prime naturale, respectiv malț, hamei, drojdie și apă de Berchișești cu echilibru de minerale și săruri
Berea Solca va fi o bere produsă după o rețetă tradițională și doar cu materii prime naturale, respectiv malț, hamei, drojdie și apă de Berchișești cu echilibru de minerale și săruri
Berea Solca va fi o bere produsă după o rețetă tradițională și doar cu materii prime naturale, respectiv malț, hamei, drojdie și apă de Berchișești cu echilibru de minerale și săruri
Sticla în care va fi comercializată berea Solca este de 0,5 litri și va fi disponibilă în comerț la cartoane personalizate în care vor intra 6 sau 12 sticle
Sticla în care va fi comercializată berea Solca este de 0,5 litri și va fi disponibilă în comerț la cartoane personalizate în care vor intra 6 sau 12 sticle
Berea Solca va fi o bere produsă după o rețetă tradițională și doar cu materii prime naturale, respectiv malț, hamei, drojdie și apă de Berchișești cu echilibru de minerale și săruri
Berea Solca va fi o bere produsă după o rețetă tradițională și doar cu materii prime naturale, respectiv malț, hamei, drojdie și apă de Berchișești cu echilibru de minerale și săruri
Berea Solca va fi o bere produsă după o rețetă tradițională și doar cu materii prime naturale, respectiv malț, hamei, drojdie și apă de Berchișești cu echilibru de minerale și săruri
Berea Solca va fi o bere produsă după o rețetă tradițională și doar cu materii prime naturale, respectiv malț, hamei, drojdie și apă de Berchișești cu echilibru de minerale și săruri


Recomandări

Berea cu muguri de brad, salam cu pudră de hribi sau deserturi vegane pentru nevoi nutriționale speciale, premiate la FIA Food Fest 2025 de la USV

Berea cu muguri de brad, salam cu pudră de hribi sau deserturi vegane pentru nevoi nutriționale speciale, premiate la FIA Food Fest 2025 de la USV

Șoldan anunță că proiectul tărăgănat de peste 20 de ani care trebuia să asigure apa potabilă pentru orașul Solca a intrat în linie dreaptă

Gheorghe Șoldan anunță începerea lucrărilor pentru decolmatarea lacului din care se asigură alimentarea cu apă a orașului Solca
Gheorghe Șoldan anunță începerea lucrărilor pentru decolmatarea lacului din care se asigură alimentarea cu apă a orașului Solca

Șoldan anunță că proiectul tărăgănat de peste 20 de ani care trebuia să asigure apa potabilă pentru orașul Solca a intrat în linie dreaptă

Șoldan anunță că proiectul tărăgănat de peste 20 de ani care trebuia să asigure apa potabilă pentru orașul Solca a intrat în linie dreaptă
Șoldan anunță că proiectul tărăgănat de peste 20 de ani care trebuia să asigure apa potabilă pentru orașul Solca a intrat în linie dreaptă