Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 26 iul 2017 - Anul XXII, nr. 167 (6583)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Din nou pe piaţă

Berea Solca va putea fi savurată începând de luni, după mai bine de 20 de ani de pauză

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Berea Solca va putea fi cumpărată şi savurată începând de luni, 31 iulie, când va reapărea pe piaţă după o pauză de peste 20 de ani sub brandul Bermas. Va fi o bere produsă după o reţetă tradiţională şi doar cu materii prime naturale, respectiv malţ, hamei, drojdie şi apă de Berchişeşti cu echilibru de minerale şi săruri.

Berea Solca este produsă după procedeul clasic de fermentare care durează 42 de zile, ceea ce include atât fermentaţia primară, cât şi fermentaţia secundară. Are un gust de plinătate, dat de folosirea doar a malţului, iar faptul că este folosit cel mai bun hamei îi asigură o savoare aparte.

Sticla în care va fi comercializată berea Solca este de 0,5 litri şi va fi disponibilă în comerţ la cartoane personalizate în care vor intra 6 sau 12 sticle. Berea are o concentraţie de 4,8% alcool, iar pentru cunoscători face parte din categoria premium.

Pentru început, pe piaţa locală vor fi distribuite 80.000 de sticle de bere Solca, iar în funcţie de răspunsul consumatorilor producţia poate fi mărită. În ceea ce priveşte preţul, conducerea SC Bermas SA Suceava spune că acesta va fi un pic mai mare faţă de celelalte sortimente de bere produse de societate, respectiv Suceava, Bermas şi Călimani.

Elena Anisoi, director general al SC Bermas SA Suceava, firma care a cumpărat la licitaţie marca Solca, a spus că recomandă cu căldură această bere şi este convinsă că va avea succes pe piaţă.

„Vreau să mulţumesc echipei care a lucrat pentru ca acest tip de bere să ajungă pe piaţă, în special lui Remus Toma, un om cu o vastă experienţă, dar şi lui Dan Boicu, un tânăr de mare perspectivă. De altfel, designul pentru Berea Solca, plecând de la etichetă şi până la ambalajele de carton, este meritul total al echipei care a lucrat la acest proiect”, a precizat Elena Anisoi.

Potrivit datelor furnizate de reprezentanţii SC Bermas SA Suceava, procesul tehnologic de fabricare a berii Solca este esenţial pentru a garanta un produs de calitate. Berea Solca are o culoare galben-aurie, cu spumă fermă şi densă. Aroma este echilibrată şi plăcută cu nuanţe de fructe proaspete, iar gustul este rafinat. Se recomandă a se consuma la temperaturi de 7-8 grade Celsius.

Informaţii despre noua bere din portofoliul Bermas se pot găsi şi pe adresa de Facebook a fabricii de bere, respectiv https://www.facebook.com/berebermas/?fref=ts.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Berea Solca va putea fi savurată începând de luni, după mai bine de 20 de ani de pauză.
 Vizualizări articol: 13432 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 7 voturi
Berea Solca va putea fi savurată începând de luni, după mai bine de 20 de ani de pauză5.057

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei