Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 24 iul 2017 - Anul XXII, nr. 165 (6581)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   19 imagini |   ø fişiere video

Tradiţie şi calitate

SC Mopan SA Suceava are oferte tentante în noul magazin deschis recent în Shopping City Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

SC Mopan SA Suceava a deschis joi, 20 iulie, un nou magazin propriu în incinta  Shopping City Suceava, care vine cu oferte tentante pentru suceveni și nu numai. Cu acest nou magazin, reţeaua Mopan cuprinde 101 magazine amplasate în judeţul Suceava, magazine unde se comercializează produse alimentare de consum zilnic şi se promovează un concept personalizat de vânzare a produselor proaspete de panificaţie,  patiserie, cofetărie marca „Mopan Suceava”. Echipa „Mopan” (oamenii din spatele produselor proaspete şi delicioase) ne-a spus că misiunea lor este să ofere consumatorilor „sănătate prin produse de cea mai bună calitate”. Prezenţă activă pe piaţa locală, lider de piaţă pentru produse cu avantaje competitive şi nivel calitativ ridicat, cu tehnică şi tehnologie performantă, adaptată condiţiilor pieţei şi care asigură raport optim calitate - preţ, Mopan Suceava le oferă sucevenilor produse realizate după reţete tradiţionale, menite să-i facă pe oameni să-şi amintească de gusturile copilăriei, dar şi să guste din sortimente noi de pâine şi dulciuri.

 

Oferte tentante

În noul magazin deschis vizavi de Carrefour, în Shopping City Suceava, Mopan vine cu oferte tentante: timp de o săptămână oferă promoţii atractive la diverse produse. În magazinul din Shopping City veţi găsi o gamă specială de produse de cofetărie și patiserie, dar şi bine-cunoscuţii colaci și franzela Mopan. Luni, 24 iulie, puteţi cumpăra din acest magazin o napolitană Cipy și veţi primi gratuit o napolitană Max. Marţi, 25 iulie, plătiţi un baton de ciocolată „cu gustul copilăriei” şi primiţi unul gratuit, iar miercuri, 26 iulie, cumpăraţi o pâine intermediară de 600 de grame şi primiţi una gratuit. Astfel de promoţii nu vor întârzia să apară la Mopan Suceava şi în perioada următoare.

 

Tentaţi de bunătăţile din vitrină

Mopan Suceava înseamnă şi „pasiune nebună pentru tot ce este bun”. Angajaţii Mopan, maeștrii cofetari, patiseri și brutari, sunt determinaţi să realizeze produse proaspete, create zilnic din ingrediente atent selecţionate. Calitatea ingredientelor, priceperea şi pasiunea cu care meşterii le amestecă, le modelează şi dau gust produsului finit, la care se adaugă şi preţurile foarte ofertante îi fac pe suceveni să îşi îndrepte paşii zilnic către magazinele Mopan. Succesul Mopan Suceava este rodul unei munci susţinute de o echipă excepţională care îşi aşteaptă cu drag cumpărătorii cu colaci bine rumeniţi, dar şi cu mult dulce. Bunătăţile tentante expuse în vitrine, precum tortul - amandină, tort cu frișcă, prăjitura ora 12, prăjitură - amandină, coşuleţe cu ciocolată, ciocolată de casă, eclere, bezele, „dulcele copilăriei”, „brioşe cu flori de unt”, cornuleţe fragede, ştrudele, trigoane, doboș, cozonac, plăcinte cu ciuperci, plăcinte cu cartofi, plăcinte cu urdă etc. sunt o atracţie pentru orice cumpărător care trece pragul noului magazin Mopan din incinta Shopping City Suceava. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului SC Mopan SA Suceava are oferte tentante în noul magazin deschis recent în Shopping City Suceava.
 Vizualizări articol: 4436 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
SC Mopan SA Suceava are oferte tentante în noul magazin deschis recent în Shopping City Suceava4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei