Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 24 iul 2017 - Anul XXII, nr. 165 (6581)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Admitere Universitatea ”Ştefan cel Mare” Suceava

La Calculatoare, Drept, Contabilitate şi Pedagogia învăţământului primar s-au ocupat toate locurile

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Toate locurile la specializările Calculatoare - Facultatea de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor, Contabilitate şi informatică de gestiune - Facultatea de Ştiinţe Economice şi Administraţie Publică, Drept - Facultatea de Drept şi Ştiinţe Administrative şi Pedagogia învăţământului primar şi preşcolar - Facultatea de Ştiinţe ale Educaţiei, din cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava (USV) vor fi ocupate din prima sesiune de admitere, la care înscrierea s-a încheiat vineri, 21 iulie a.c. Acestea nu vor mai fi incluse în cea de a doua rundă de admitere, care urmează să se organizeze la începutul lunii septembrie, informează conducerea USV, printr-un comunicat de presă.

La sesiunea de înscrieri 10 - 21 iulie a.c., la cele 10 facultăţi ale Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava s-au înscris 2.910 de candidaţi, cu 418 candidaţi (aproape 17%) mai mult decât în sesiunea de anul trecut, când numărul total al înscrişilor la finalul sesiunii iulie a fost de 2.492.

Programele de licenţă au cumulat un număr de 3.382 de opţiuni, exprimate de către 1.769 de candidaţi. Pentru cele nouă programe de licenţă, învăţământ la distanţă (ID) s-au înscris 219 candidaţi, cu 310 opţiuni. Pentru locurile alocate etniei rome şi-au depus dosar cinci candidaţi, faţă de unul singur anul trecut.

 

Peste 600 de români din Moldova şi Ucraina, interesaţi să studieze la USV

O cifră record de înscrieri, se arată în comunicat, s-a înregistrat pe componenta Români de pretutindeni, pentru care USV a organizat centre speciale de înscrieri în localităţile Sîngerei şi Chişinău (R. Moldova), respectiv Cernăuţi şi Solotvino (Ucraina). În data de 22 iulie, numărul total al dosarelor depuse era de 616, din care 565 la nivel de licenţă. Candidaţii din această categorie pot depune dosare de înscriere până pe data de 24 iulie.

Programele de masterat s-au dovedit, la rândul lor, deosebit de atractive, acestea atrăgând interesul a 884 candidaţi români, comparativ cu 705 în anul anterior (cu peste 20% mai mult). În această sesiune de înscrieri, pentru programele de conversie profesională, aflate pentru al doilea an consecutiv în oferta de admitere, au optat 38 de candidaţi.

„Universitatea <Ştefan cel Mare> din Suceava speră într-o bună dinamică a înmatriculărilor, care vor începe luni, 24 iulie, şi se vor derula până pe 28 iulie, când vor fi publicate rezultatele finale. Candidaţii declaraţi admişi trebuie să ştie că neînmatricularea conduce la pierderea locului obţinut în urma concursului de admitere. Precizăm, de asemenea, că după anul I de studiu, studenţii care au ocupat un loc cu taxă pot beneficia de alocaţie bugetară. Lista studenţilor care ocupă un loc fără taxă se reface la începutul fiecărui an universitar în urma rezultatelor obţinute”, se mai precizează în comunicat.

Reamintim că a doua sesiune de admitere la USV va avea loc între 6 şi 13/14 septembrie (fără sâmbătă şi duminică).

Informaţii legate de admiterea la USV, actualizate în timp real, pot fi accesate la adresa www.admitere.usv.ro. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La Calculatoare, Drept, Contabilitate şi Pedagogia învăţământului primar s-au ocupat toate locurile.
 Vizualizări articol: 1932 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
La Calculatoare, Drept, Contabilitate şi Pedagogia învăţământului primar s-au ocupat toate locurile5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei