Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 iul 2017 - Anul XXII, nr. 163 (6579)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Modernizări

Pe strada Scurtă, stratul final de asfalt va fi turnat la finele săptămânii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O amplă lucrare de modernizare stradală, demarată în urmă cu aproximativ o lună de zile, pe strada Scurtă, din municipiul Suceava, se apropie de finalizare.

„Săptămâna trecută, vineri, s-a turnat stratul suport, binder, acum se ridică capacele de canal şi estimăm că vineri sau sâmbătă ne apucăm de turnat stratul final, de uzură.

Vom lucra şi la aleile de acces din zona respectivă”, a anunţat viceprimarul Lucian Harşovschi.

Lucrarea a fost făcută fără întreruperea totală a circulaţiei rutiere, ceea ce îngreunează destul de mult desfăşurarea acesteia.

„Sunt mulţumit de ce iese acolo, strada este gândită pentru dublu sens, indiferent de cum se va circula pe bulevardul principal, pentru că avem atât spitalul, cât şi Staţia de Ambulanţă”, a precizat Harşovschi.

Mai mult, odată cu lucrările de modernizare de pe strada Scurtă au fost demarate şi lucrări de modernizare pe zonele adiacente, dovedind o preocupare mai mare a municipalităţii sucevene de a se ocupa de o zonă ca întreg, nu doar pe bucăţele.

„Pentru că tot suntem acolo, am dat dispoziţie şi s-au apucat de reabilitat şi părculeţul de la intersecţia străzii Scurte cu bulevardul 1 Mai. Regândim aleile de traversare a acelui parc, eliminăm gardul viu şi vom monta bănci,  astfel încât acel parculeţ să fie folosit mai des de suceveni”, a adăugat viceprimarul Sucevei.

Tot în zonă va fi reabilitată şi o porţiune din Aleea Venus, de la intersecţia cu strada Scurtă înspre intrarea la Piaţa Mică.

„Pe partea dreaptă a străzii facem parcări, pe stânga avem deja trotuarul refăcut din lucrări mai vechi. O lucrare similară avem de făcut în Obcini, pe Slătioarei, porţiunea dintre Bistriţei şi Rulmentului, acolo unde este şi grădiniţa cu program normal. Pe stânga am refăcut deja trotuarul, pe dreapta vor fi parcări. Este o stradă cu sens unic pe care vom lucra curând”, a menţionat viceprimarul Lucian Harşovschi.

Lucrările sunt efectuate de firma Autotehnorom, cu care municipalitatea suceveană a încheiat contract de reparaţii stradale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pe strada Scurtă, stratul final de asfalt va fi turnat la finele săptămânii.
 Vizualizări articol: 2326 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pe strada Scurtă, stratul final de asfalt va fi turnat la finele săptămânii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei