Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 iul 2017 - Anul XXII, nr. 160 (6576)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Rezultate

Zece picaţi la concursul pentru directori de şcoli. Un singur candidat cu punctaj maxim

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Zece profesori din judeţ au fost eliminaţi din concursul pentru ocuparea funcţiei de director sau director adjunct, aceştia nereuşind să promoveze prima probă a concursului, proba scrisă, ce a avut loc luni, la Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir” Suceava.

Un singur candidat a absentat la probă.

Ceilalţi 112 candidaţi au trecut de pragul de 35 de puncte necesar pentru a fi declaraţi admişi şi pentru a continua cursa pentru fotoliul unităţilor de învăţământ din judeţ.

Prima probă a concursului pentru ocuparea funcţiilor de conducere din şcoli implică rezolvarea unui test-grilă de către candidaţi, în cel mult 90 de minute. În cadrul acestei testări se evaluează cunoştinţele privind legislaţia, dar şi informaţiile pe care candidaţii le au cu privire la managementul educaţional.

Potrivit datelor transmise de Inspectoratul Școlar Suceava, totalul candidaţilor înscrişi a fost de 123 (86 pentru funcţia de director şi 37 pentru funcţia de director adjunct). Posturi vacante sunt în număr de 107(77 de director şi 30 de director adjunct).

 

Care sunt candidaţii cu punctaje maxime şi cine a picat examenul

Corina Cristina Atofanei, care s-a înscris pentru postul de director adjunct la Liceul Teoretic „Ion Luca” Vatra Dornei, este singura candidată notată cu punctajul maxim, respectiv 50 de puncte.

Punctaje mari (48,750) au avut şi Secstilia Gherasă, de la Școala Gimnazială Bălcăuţi, Vasile Lazurcă – Școala Gimnazială Calafindeşti şi Lăcrămioara Elena Iftimie – Școala Gimnazială „Bogdan Vodă” Câmpulung Moldovenesc.

Au avut sub 35 de puncte la prima probă şi au fost declaraţi respinşi următorii candidaţi: Emilia Sanda Cârceie - Grădiniţa „Alba ca Zăpada” Vatra Dornei, Viorel Stoica – CSȘ Rădăuţi, Dorinuţa Luminiţa Seliman – Școala Nr. 2 Vatra Dornei, Emilia Daniela Barbir – Școala Gimnazială Măriţei, Monica Daniela Buliga – Școala Gimnazială Arbore, Ilaria Puşcă – Școala Gimnazială Vatra Moldoviţei, Loredana Cătălina Bodnar – Colegiul Naţional de Informatică „Spiru Haret” Suceava, Maricica Tamara Irimia – Liceul Tehnologic Dolhasca, Otilia Petronela Moroşan – Școala „Krystina Bochenek” Poiana Micului, Vasile Slevoacă – Liceul Tehnologic Solca.

 

Concursul continuă cu celelalte două probe

În perioada 19 – 31 iulie sunt programate interviul şi evaluarea CV-ului. În cadrul interviului vor fi analizate scrisoarea de intenţie, oferta managerială şi a planului pentru un an de zile, durata interviului fiind de 30 de minute.

Cel târziu până la data de 2 august rezultatele vor trebui afişate.

Pentru fiecare probă de concurs punctajul maxim este de 50 de puncte, iar punctajul minim de promovare a probei este de 35 de puncte. Sunt declaraţi „admişi” candidaţii care au realizat un punctaj de cel puţin 35 de puncte pentru fiecare probă şi din cumularea punctajelor celor trei probe de concurs au un punctaj total de cel puţin 105 puncte.

Mandatul (4 ani) noilor directori va începe de la 1 septembrie. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zece picaţi la concursul pentru directori de şcoli. Un singur candidat cu punctaj maxim.
 Vizualizări articol: 7561 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Zece picaţi la concursul pentru directori de şcoli. Un singur candidat cu punctaj maxim5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei