Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 iul 2017 - Anul XXII, nr. 160 (6576)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Controale

1.500 de sancțiuni aplicate în câteva zile de acțiuni, la care au participat peste 300 de polițiști

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Acțiune de amploare a polițiștilor suceveni pentru reducerea riscului rutier și pentru creșterea siguranței publice. Timp de 7 zile, în perioada 10-16 iulie, peste 300 de polițiști au participat la controale în întreg județul, monitorizând traficul rutier și veghind la siguranța deplasării pe drumurile publice. 

În această perioadă pe traseele din întreg județul au acţionat zilnic 8 autospeciale de poliție dotate cu aparatură radar, polițiștii apelând și la folosirea aparatului radar cu laser TrueCam, care a fost utilizat pentru depistarea celor care încalcă regimul legal de viteză. Alte 102  autospeciale de poliţie au fost prezente zilnic în teren pentru descurajarea faptelor antisociale şi intervenţia promptă la evenimente. În această perioadă au fost organizate zilnic peste 95 de patrule de ordine publică şi 24 de echipaje rutiere pentru monitorizarea traficului. 

În timpul acțiunii poliţiştii au intervenit în 458 de evenimente, 334 dintre acestea fiind semnalate prin numărul unic 112. În toată această perioadă au fost organizate 116 acţiuni, în cadrul cărora au fost aplicate 1.676 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 617.490 lei. Au fost aplicate 130 de sancţiuni la legea privind ordinea şi liniştea publică, 1.155 de sancţiuni la legea privind circulaţia pe drumurile publice, iar 391 de sancţiuni au fost aplicate conform altor acte normative. 

În ceea ce privește depășirea regimului legal de viteză, au fost aplicate 433 de sancţiuni contravenţionale, fiind reținute 115 permise de conducere.  Dintre acestea 12 au fost reținute pentru consum de alcool la volan, 24 pentru depășirea peste limita permisă de lege a vitezei de deplasare, iar 79 de permise pentru alte abateri de la codul rutier. În același timp polițiștii au retras 45 de certificate de înmatriculare. Întreaga acțiune a poliției a fost încununată de succes prin prinderea în flagrant a 24 de autori ai unor infracțiuni, pentru 3 dintre aceștia fiind luate măsuri restrictive. Ca urmare a acțiunii de amploare, au fost identificate 5 persoane care s-au dovedit a fi autori în cazul unor fapte rămase cu autori necunoscuți și au fost depistate 3 persoane urmărite la nivel național sau internațional.

 
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 1.500 de sancțiuni aplicate în câteva zile de acțiuni, la care au participat peste 300 de polițiști.
 Vizualizări articol: 1953 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1.500 de sancțiuni aplicate în câteva zile de acțiuni, la care au participat peste 300 de polițiști0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei